Voedseltorenunit: Pasta met biefstuk, pepersaus, asperges, champignons en peterselie

Mensen, ik ben zo blij met mijn nieuwe camera. Omdat ik een paar weken geleden mijn filmcamera kwijtraakte (ja ik snap ook echt nog steeds niet hoe), moest ik een nieuwe aanschaffen en nu test ik af en toe met het foto’s maken van m’n eten en dat gaat echt fantastisch. Terwijl ik ‘m eigenlijk alleen had gekocht om mee te filmen. Maar mennnn, hij maakt goede foto’s. Chill!

Ik at gisteravond een enorme voedseltoren van best gekke dingen. Pasta met biefstuk; ooit gehad? Ik ook niet. En ik weet ook niet of ik het gauw weer zou eten…


Nodig voor één persoon: 1 biefstuk – 1/2 zakje pepersaus – tagliatelle – beetje peterselie – paar groene asperges – paar champignons

Halveer de champignons en bak in een pan totdat ze een kleurtje krijgen. Bak in diezelfde pan vervolgens de biefstuk in 4-6 minuten gaar en bewaar ‘m daarna even in aluminiumfolie. Kook de tagliatelle in 4 minuten gaar en doe er de laatste 2 minuten even de asperges bij, zodat die ook wat kunnen garen. Meng de poeder voor pepersaus met koud water en laat in een pannetje al roerend warm en dik worden. Doe de pasta op je bord, asperges er overheen, saus er overheen, champignons er op, biefstuk er op, beetje zout & peper erover en aftoppen met peterselie. Klaar is je voedseltorenunit!

En is dat nou lekker? Nou, mwah. Het had de potentie om echt gruwelijk fantastisch te worden en dat was het helaas niet… Vies was het ook zeker niet, maar ik ga het geloof ik niet nog een keer maken. Oh en het belangrijkste: het was echt vet onhandig eten. Zo’n hele biefstuk bovenop je pasta ziet er misschien leuk uit, maar is natuurlijk totaal onpraktisch met snijden. Haha, niet voor herhaling vatbaar.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER RECEPTEN MET BIEFSTUK:

2 reacties op “Voedseltorenunit: Pasta met biefstuk, pepersaus, asperges, champignons en peterselie

  • Het ziet er heerlijk uit. Ik denk dat mijn vriend wel ontzettend vrolijk zal worden van dit gerecht. In het weekend maar eens proberen. En wat een geluk bij een ongeluk dat je nieuwe camera zo awesome is en prachtige foto's maakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *