Thuisbezorgd: Quinoaburger, bio rundvleesburger en kip satéburger van Feel-food.nl

GOEDENAVOND! Jongens, ik heb koffie met cafeïne gedronken om 9 uur ‘s avonds. En dat is niet best, want ik kan helemaal niet tegen cafeïne. Ik heb me een partij hartkloppingen (oké, eigenlijk valt dat dit keer best mee), maar ik heb vooral ZO VEEL ENERGIE. En dat heb ik dus echt helemaal niet nodig ‘s avonds. Ik ben al druk zat van mezelf (oké, behalve als het op sporten aankomt, dan ben ik niet zo druk). Maar! Nu heb ik energie! En ik ga jullie eens even heel energiek vertellen over mijn avondeten. Het werd wel weer een tijd hè?

Vanavond kwamen mijn papi en mami uit Assen bij me eten (alsof ik ergens anders ook nog ouders heb wonen, nee)(no shit). Maar ik ben net terug van vakantie en heb nog geen supermarkt gezien van binnen (als je verder leest, lees je dat dit je reinste onzin is), dus we gingen uit eten óf eten bestellen bij mij thuis. Moeders had vooral zin in dat laatste, dus dat werd ‘t. Ík had vooral zin in fatsoenlijk voedsel (geen kleffe thuisbezorgdhap) en dus bestelden we bij feel-food.nl. Omdat ik daar vaker bestel en weet dat het eten goed is.

De Dutch Weed Burger die ik er altijd kies, was vandaag weer eens uitverkocht en daarom koos ik nu de quinoaburger. Dat heb ik nog nooit gehad en ik had zin in fatsoenlijk en groentes en deze burger was belegd met o.a. gegrilde courgette, tomaat, ui en nog iets. En dat was lekker! Er zat ook een gek sausje bij; iets wits met een onbekende smaak maar we vonden ‘m ergggg lekker.

Mijn moeder ging voor een dikke biologische rundvleesburger (LEKKER!) en vati koos de kipburger met saté. En die saté was me een partij heet (ssscherp); niet te doen. Mij te scherp (hou ik niet van), maar ik geloof dat pap de burger wel erggg lekker vond.

Erbij hadden we nog een portie frites en die zijn ook wel echt vrij fantastisch bij feel-food.nl. Tot nu toe heb ik nog nergens zulke knapperige frites thuisbezorgd gekregen. Tof dus!

Nou, dat was ons maal. Ik heb gewoon nog niet een dag thuis gekookt (oké niet waar; maandag heb ik gekookt) (hè, dan heb ik dus ook wel gewoon boodschappen gedaan?)(serieus ik heb zo’n slecht geheugen lately). Oké dus…

DAAG!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER THUISBEZORGD:

Eén reactie op “Thuisbezorgd: Quinoaburger, bio rundvleesburger en kip satéburger van Feel-food.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *