Video: Heb je een kater? Zo maak je een croque madame – KNETTERVET KATERVOER #3

Goeeeedemorgen leuke mensen! Heb je een kater? Het is de dag na Koningsdag en ik kan me voorstellen dat je met een klein katertje in bed ligt. Ik vertel je: ik heb de oplossing.

Een paar weken geleden ben ik op YouTube begonnen met een nieuwe serie video’s: KNETTERVET KATERVOER. Woohoo! En dat betekent dat er dus al drie toffe video’s online staan met hele lekkere hapjes voor de staat waarin jij je waarschijnlijk nu bevindt. NICE.

Vandaag deel ik aflevering #3 met je; in deze video maak ik een Croque madame klaar. Voor het eerst in m’n leven. Ja ja; dat is dus een tosti met ham, kaas, ei en BECHAMELSAUS!

Benieuwd? Check de video hierrrrr of hieronder.

Ik zou het tof vinden om voor een groter publiek te koken op YouTube, dus vergeet je vooral niet te abonneren op mijn kanaal. Klik hier! Dat is gratis en je krijgt slecht mijn video als eerste te zien op je timeline op YouTube. Vet handig. Vet gezellig!

Thanks voor het kijken. Als je het leuk vindt, laat dan vooral even een reactie achter, want daar word ik altijd blij van <3. Groetjes!

Woohooo de derde druk van TOFFE TOSTI’S ligt nu in de winkel!
Snel naar de winkel of bestellen via Bol.com! Het boek kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *