Leonie’s week 16: daten op het dak, interviews, Zevenaar en liefde in Italië

Goedemorgen leuke mensen! Yessss daar is ‘ie hoor: mijn weekdagboek van de afgelopen week. Ik was vorige week he-le-maal vergeten om m’n dagboek te schrijven (iets met drukte en veel aan m’n hoofd) en dat ontdekte ik veel te laat en toen had ik nul tijd en uiteindelijk is m’n terugblik op week 15 gisteravond pas online gekomen. Maar het was een topweek en je kunt de hoogte- en dieptepunten hier nog even teruglezen <3.

Goed; nu over op het overzicht van mijn afgelopen week. Want ook dit was weer een intense week. Ik vierde met Jan de liefde en mijn verjaardag in Italië, ik barste in huilen uit op onze datenight op een rooftop in Amsterdam, je kon me zien in RTL Boulevard, ik gaf twee interviews, reisde naar Zevenaar voor het tostietshirt en er gebeurde meer. Ben je benieuwd? Let’s go dan!

Maandag: Skeeleren! 😀
Het was deze week super mooi weer en daar wilde ik ultiem gebruik van maken. Omdat het in m’n hoofd langzaamaan weer een beetje te druk werd, was het tijd voor CHILLEN. Ik had deze week het plan om weer even een stapje terug te nemen. En dat betekende dat ik maandagmiddag wel een afspraak had, maar verder helemaal chill m’n gang ging.

De afspraak had temaken met TOFFE TOSTI’S en meer kan ik er nog niet over vertellen, maar het was leuk <3.

Daarna ging ik lekker de stad in om nieuwe skeelers te kopen, van het verjaardagsgeld van mijn ouders. VET leuk. Ik vind hardlopen vreselijk en wil toch op de een of andere manier m’n conditie en uithoudingsvermogen wat gaan trainen, dus het is tijd om te skeeleren. Woehoe! 😀

TIUN3311

Oh en maandagavond was ik te zien in RTL Bouleard. Daar vertel ik je hierrrr meer over!

IMG_E7362

Dinsdag: datenight, Parool & trainen
Dinsdagochtend ging ik weer sporten met Nienke. Ging oké, YES! Daarna was het gewoon een drukke werkdag (tot zo ver rustig aan doen), maar ’s middags had ik lekker een afspraak op het terras met een journalist van Het Parool voor een interview. Heerlijk in het zonnetje. Nice!

IMG_E7394
Blij sporthoofd. Eindelijk eens!

’s Avonds had ik datenight met Jan en dat was ook heel erg fijn. We gingen een hapje eten bij The Butcher en de review daarvan komt een dezer dagen nog online. Maar ik verklap vast: LEKKER!

IMG_E7416

IMG_7430

Daarna wilden we nog even een drankje drinken ergens en doken we de rooftop van het W hotel op. Heerlijk! Ik had al de hele dag zin in een Cosmopolitan (#lekkerweer) en kwam zo lekker aan m’n craving ;-).

IMG_7444
Lekker uitzichtje vanaf het W hotel!

We hadden goede gesprekken en dat was heel fijn. Tot ik moest huilen omdat ik best wel flink aan het nadenken ben over van alles op het moment en een beetje in een strijd zit met m’n ambities en alles wat ik zo graag wil, maar tegelijkertijd ruimte in m’n hoofd mis en fulltime tijd tekort heb en het rustiger aan wil doen. Ingewikkelde dingen. Wel heel fijn om er met mensen (Jan) over te kunnen praten, maar ik ben ook nog eens heel eigenwijs en vind het een ingewikkelde kwestie die maar door m’n hoofd blijft malen.

Goed; onduidelijk verhaal, maar zo zie je in ieder geval dat dit ondernemenr zijn niet ALTIJD van een leien dakje gaat (ps: wat in godsnaam is een leien dak?!). Het is ook gewoon wel een beetje ingewikkeld om alles alleen te doen en soms is dat even een uitdaging. Zoals nu. Maar goed. Tot zo ver de tranen. M’n lief gaf veel liefde en dat is top en helpt. En we hadden evengoed een fijne datenight <3.

Woensdag: Een awkward event en borrelen!
Woensdagochtend gaf ik een interview op Funx over BARBECUEN! Vet leuk was dit. En lekker, want ik kreeg er zelf honger van, hahaha.

Ennnn ik was onderweg naar ZEVENAAR! Voor een afspraak met een meisje die een webshop runt, om eens even te brainstormen over het Tostietshirt. Jaja mensen; daar ben ik nog steeds mee bezig.

Pas in de middag was ik weer terug in Amsterdam en moest ik meteen door naar een event van een bekend biermerk. Dit is namelijk een partij met wie ik als GWESSE natuurlijk héél graag samenwerk, dus ik ging even kletsen en m’n gezicht weer eens laten zien. Gezellig!

Althans… Het event was iets anders dan ik me had voorgesteld en zo belandde ik plotseling in een corporate presentatie over alle Internationale brands van dit merk. En het duurde een uur. Ik was één van de drie vrouwen tegenover een stuk of 30 mannen en voelde me totaal niet op m’n plek.

IMG_7460

Tot ik gelukkig ná de presentatie een oude bekende tegen het lijf liep en daar heel gezellig mee heb gekletst over biertjes en leuke dingen in het leven. Vet gezellig Rick!

Ik besloot om niet voor het diner te blijven – hoewel we echt in een heerlijk restaurant in Amsterdam zouden gaan eten, maar ik vond het echt veel te ongemakkelijk- en stapte op m’n fietsje richting een zonnig terras.

Janneman was namelijk met collega’s aan het borrelen in de zon en dat was echt 10 minuten bij mijn ongemakkelijke-borrel-toestand vandaan. Dus ik sloot lekker bij hem aan.

Na een uurtje borrelen met de collega’s van Jan was de zon op en gingen we terug naar huis. Waar we samen nog even m’n Green Egg aanslingerden en fantastisch voedsel klaarmaakten. De eerste barbecue van het jaar in onze tuin. YES 😀 We maakten een bavette van Marqt en het was echt ge-wel-dig. Zo fijn!

IMG_7476
Barbecue buddies!
IMG_7470
Ik heb alleen maar vage foto’s van de avond, haha

Donderdag: op naar Italië!
Donderdag overdag moest ik nog behoorlijk wat werkdingen doen. Dat heb je altijd hè: als je het rustiger aan doet, loopt alles over. Ik doe toch echt iets fout. Maar goed, ik breek m’n hoofd er al over ;-). Komt goed, ooit.

IMG_E7453
Gezellig wakker worden met twee poezen in de tuin <3

Anyway; donderdag dus een druk dagje én maar een kort dagje, want ’s avonds vlogen Jan en ik naar ITALIË!

Ik had een weekendje weg voor m’n verjaardag gekregen van Jan en dit was hét weekend. Konden we bovendien mooi vieren dat we precies één jaar samen zijn. Eindelijk!

IMG_7657
Veel te gelukkig, deze twee 😀

Van donderdagavond t/m zondag maakten we een roadtrip van Bari naar Polignano a Mare, Marzà, Brindisi, Lecce en Tarente en het was GEWELDIG. Een paar foto’s:

HXQB6479

WFBX1822

Schermafbeelding 2018-04-24 om 15.34.51

pasta1

marza2

mojito

Ik schreef al een uitgebreide blog over onze roadtrip én maakte er een video over. Lees de blog hierzo en kijk de video hier of hieronder:

En dat was dus ijn week 17. Inmiddels zitten we halverwege week 18 en loop ik nog steeds een beetje over. Zo erg, dat ik gisteravond in een cafeetje heb zitten werken. Gewoon omdat ik écht even wat dingen moet wegwerken, zodat het weer wat rustiger is in m’n hoofd. Maar daar staat dan wel tegenover dat ik vanmiddag vrij neem. Geen idee of dat nou de goede balans is, maar ik doe het even zo, haha.

Begrijp me niet verkeerd; het gaat echt nog heel goed met me en met GWESSE en dat is super fijn, maar het groeit een beetje uit z’n voegen en daar ben ik nu flink mee bezig. In ieder geval in m’n hoofd.

Deze week ga ik nog gewoon maar lekker door met wat ik aan het doen ben ennnn genieten van de dingen die ik doe. Ik heb op zakelijk vlak al wat toffe dingen gedaan deze week en ga natuurlijk nog genieten van Koningsdag, dat Jan vrijdag weer terug komt uit China (die zit ff 4 dagen aan de andere kant van de wereld), van de verjaardag van vriendin Amber, van het huis voor mezelf hebben, van een vrij weekend, van het feit dat ik deze week (vanmiddag) MOET shoppen want ik heb geen zomerkleding meer en vlieg over een week al naar Brazilië én van het feit dat ik naar de pedicure moet want ik heb een trouwerij in Brazilië en heb wel mooie tenen nodig dan. Duh.

TOPWEEK! Ik heb er zin in. Jij?

Shit! TOFFE TOSTI’S is uitverkocht. Wat nu?
Snel naar de winkel of over een paar daagjes weer bestellen via Bol.com! Het boek kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

 

3 reacties op “Leonie’s week 16: daten op het dak, interviews, Zevenaar en liefde in Italië

 • Haha heerlijk om gewoon een keer te MOETEN shoppen ipv het wel willen maar het stiekem niet nodig hebben! Superfijn trouwens om jullie zo te verliefd te zien 🙂 De liefde spat er echt van af!!

 • Oh mooi plekje daar in Italië! Ga ik op mn lijstje zetten. Wel een goeie om met de boyfriend naar toe te gaan, alleen ga ik niet wachten tot ons vierjarig jubileum haha. Duurt namelijk nog 11 maanden;)

  Ik heb trouwens echt lang moeten nadenken wat GWESSE is 😛

  En verstandig om je rust te nemen, soms kan je beter even niks doen dan gestressed lopen werken.

  Alvast een fijne vakantie in Brazilië !

 • Karlijn zegt:

  Het gaat heel raar klinken, maar ik vind het dus heel ‘fijn’ om te lezen dat jij ook worstelt met dingen. Ik gun je echt een onbezorgd leven, maar dat is natuurlijk niet de realiteit en veel mensen doen toch alsof dat zo is. Als dan iemand zoals jij, succesvol/rete verliefde/ etc., laat zien dat heus niet alles zo makkelijk is, valt er toch een soort last van mijn schouders dat het heus niet allemaal perfect is/hoeft te gaan. Dus dankjewel! En ook nog even dit, ik vind het ZO leuk om je zo verliefd te zien! Hoop dat ook ooit te hebben. X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *