Hotspot: The Butcher (9 straatjes)

Goedemorgen goed volk! Ik heb weer eens een lekkere restaurantreview voor je. Of nou ja; restaurant… Een tijdje geleden heb ik een hapje gegeten bij The Butcher in de 9 straatjes van Amsterdam. Ik wist het niet; maar het is niet echt een restaurant, maar eerder een soort snackbar of afhaalplek. Niet een gezellig restaurant waar je even gaat zitten. Tóch raad ik je deze plek wel aan. Waarom? Lees gezellig mee!

IMG_7430
Let’s burger!

The Butcher is een echte burgerbar. Je vindt in Amsterdam verschillende locaties en wij gingen naar die in de 9 straatjes. Ik gok dat dit meteen de minst gezellige locatie is, maar dat wist ik van te voren niet.

The Butcher staat bekend om ‘de beste burgers in town’, dus dat wilde ik natuurlijk zelf even uitproberen… En ja hoor: het eten was echt HEEL erg goed.

Jan en ik bestelden: The Butcher with cheese (Angus beef, sla, tomaat, gegrilde ui, augurkenprutje, kaas & The Butcher saus)(€9,75), The Daddy (Angus beef, kaas, sla, tomaat, bacon, BBQ saus en gegrilde ui)(€11,95), Butcher fries en Sweet Potato Fries. En het was allemaal fan-tas-tisch. En ontzettend veel. We kregen het niet op en dat is uitzonderrrrrrlijk!

IMG_7424
Voorop: The Butcher with Cheese en op de achtergrond The Daddy. Dikke unit!

Een goede burger is er een die je niet in één keer in je mond kunt stoppen en aan dat criterium voldeed deze burger absoluut. Bovendien was het écht ontzettend lekker vlees en vond ik het beleg echt een hele goede toevoeging qua smaken en niet te overheersend. Alle smaken waren aanwezig en in balans en dat heb je dus echt wel een héle goede burger te pakken. Bovendien was het broodje stevig, maar ook zacht, waardoor je niet je hele gehemelte aan gort eet. Echt een TOP burger. Wat heerlijk!

Zoals gezegd was het restaurant van de 9 straatjes niet het aller gezelligste ooit. Echt meer een plek om snel ff een burgertje te scoren en dan weer verder te gaan met wat je aan het doen was. Maar dat is prima, als je dat van te voren weet.

Ik weet in ieder geval dat het standje van The Butcher in de Foodhallen wellicht een leukere plek is (omdat de foodhallen gewoon top zijn) én de locatie bij Centraal station (The Butcher Social Club) is ook echt wel een aanrader. Bovendien kun je daar ook gewoon nog lekker cocktails drinken enzo. Heerlijk!

Dus: voor een snelle, maar goede en GROTE hap is The Butcher in de 9 straatjes een absolute aanrader. Mjam!

IMG_7416
Hello beauty <3

Ben jij wel eens bij The Butcher geweest? Wat vond je er van? <3

Ps: ik hoefde niet te betalen voor het eten in ruil voor een review en je weet: ik schrijf al-tijd eerlijk. 😀

Woohooo de derde druk van TOFFE TOSTI’S ligt nu in de winkel!
Snel naar de winkel of bestellen via Bol.com! Het boek kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

2 reacties op “Hotspot: The Butcher (9 straatjes)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *