VIDEO: Tosti varkenswang en kaas met eengarde (Wilbert van de Kamp)

Leukste lezers van Nederland: goedemorgen! Het is tijd voor een nieuwe tostivideooooo! Wat zeg ik? het is tijd voor een nieuwe tosti-video-categorie! En wel: TOSTI’S BAKKEN MET LEKKERE MANNEN! Woehoeeee, beste categorie ever!

Een tijdje geleden trapte ik af met Jelmer de Boer (dat wisten we toen allebei nog niet) en nu is Wilbert zijn opvolger. Wilbert ken ik van mijn eetclub en van twitter, en ken jij misschien van zijn instagram, facebook óf uit Groningen (in het wild gespot, kan zomaar).

We maakten een tosti varkenswang, naar een idee van Wilbert. Wáárom we een tosti varkenswang maakten en wat we er van vonden? Check de video!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn YouTubekanaal? Dan ben je meteen op de hoogte als de volgende editie van koken met lekkere mannen online komt… #datwilje! 😀

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.


LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *