VIDEO: Tosti pulled chicken (lekkerste ooit)

Dag leuke mensen! Het is weer tijd voor een nieuwe tostivideo! Deze week een vrij korte video, want de tosti die ik maakte was zó klaar! En ik kan alvast verklappen; dit was de lekkerste tosti die ik OOIT maakte.

Maar eerlijk is eerlijk, om ‘m zelf na te maken, moet je officieel wel 4 uur in de keuken staan. Maar hey; dan heb je wel de lekkerste tosti ooit. OOIT.

Check de video:

Vergeet je je niet te abonneren op mijn YouTubekanaal? Dan ben je meteen op de hoogte als de volgende tostivideo online komt!

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

Eén reactie op “VIDEO: Tosti pulled chicken (lekkerste ooit)

  • Point taken, I just ca&n7821#;t justify $550 for a smaller device, anyway I never buy version 1 Apple hardware, lets fix the bugs first. Mind you show me a trend and I’ll not follow it .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *