VIDEO: Tosti met kaas, rozemarijn en Italiaanse worst – MET MIJN OUDERS!

Hoi allemaal! Vorig weekend was ik in Stockholm en daarom had ik geen tijd om een tostivideo op te nemen. Dít weekend ben ik bij mijn ouders in Assen en toen dacht ik weer: shit, geen tijd voor een video. Maar mijn ouders hebben een keuken (no shit) én een tosti-apparaat, dus waarom geen video vanuit de keuken in mijn ouderlijk huis? En tja, als ik dan toch aan het filmen ben in hun keuken, dan kunnen mijn ouders net zo goed even de tosti proeven. Op film. ;-). Kijk je mee?


Goed om te weten: ik had mijn camera niet bij me en moest dus filmen met mijn Macbook. Kwaliteit is niet het beste ooit, maar dat is geen wereldramp, of wel? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties. Laat ze hieronder achter!

En wist je al dat mijn zus ook al eens een tostivideo heeft gemaakt? Toen ik op vakantie was, nam zij het stokje even van me over. Die video (en het recept voor een tosti met nachos) vind je hierzo!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal? Volgende week weer een nieuwe #toffetosti, want dan heb ik sowieso tijd. Yeah!

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn (eet)dagboeken via @lterveld!

MEER VIDEO’S:

2 reacties op “VIDEO: Tosti met kaas, rozemarijn en Italiaanse worst – MET MIJN OUDERS!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *