Pannenkoeken met spek, ui, paprika en stroop

Joehoe! Nog steeds live vanuit het ouderlijk huis in Assen! Ik heb me net toch hard aan m’n administrate gewerkt, pfoe! De kwartaalbelasting komt er weer aan en met mijn chaos administratie is dat een klús, mijn hemel. Maar I did it, woehoe! En nu moet ik even iets leuks doen ter compensatie (om die frons van m’n voorhoofd te krijgen, letterlijk) en dus ga ik jullie vertellen over mijn eten van gisteravond. Want dat is leuk.


Mijn vader stond gisteravond in de keuken pannenkoeken te bakken, mjam! Heerlijk als er zo thuis weer eens even voor je gekookt wordt.

We aten pannenkoeken met van alles; van stroop, spek, paprika tot suiker, pijnboompitten en ui. Dus, wat heb je nodig voor drie personen? Nou, dat wilde ik dus helemaal gaan uittypen, tot ik bedacht dat ik eigenlijk geen idee heb wat m’n vader precies gebruikt heeft. En hij zit op zolder (2 trappen omhoog) en ik beneden (2 trappen naar beneden) en ik ben een klein beetje te lui om naar boven te lopen om het te vragen. Is dat erg? Ja. Rampzalig? Nee, want hierrrr vind je genoeg wél volwaardige pannenkoekenrecepten. Ik wens je er veel plezier mee 🙂

Overigens kan ik je wel vertellen dat de pannenkoeken erg lekker waren. Ik kon er alleen maar twee op, wat uitzonderlijk weinig is voor mijn doen. Maar goed, soms heb je dat.

Wat heb jij zaterdagavond gegeten?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER PANNENKOEKEN:

2 reacties op “Pannenkoeken met spek, ui, paprika en stroop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *