Video: Tosti barbecue chicken met kaas en paprika

Joehoe! Het is TOSTITIJD! Afgelopen woensdag dook ik de keuken in om een tosti klaar te maken en tijdens de opnames (haha dit klinkt interessant), werd ik gevolgd door Reinout van Radio 1! In het programma Langs de lijn en omstreken hebben ze namelijk de hele week een Influencers thema. Wat betekent dat Reinout bij verschillende online Influencers langsgaat om te kijken hoe zo’n leven er aan toe gaan. En woensdag was hij bij mij.

Ik maakte een tosti klaar met kaas, kipfilet, barbecuesaus en paprika en je ziet hierrrrr of dat lekker is.

En toen werd het spontaan een video in de categorie Tosti’s bakken met leuke mannen. Meer tosti’s bakken met leuke mannen? Hierzo! Ken jij een leuke (semi bekende)(#starfucker)(grapje)(als hij bekend is hebben jullie er ook nog wat aan) man met een goed tostirecept die ook zeker eens bij mij langs moet komen? Laat een reactie achter!

Tot volgende week!

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mijn chaotische leven via INSTAGRAM en Instagramstories |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

3 reacties op “Video: Tosti barbecue chicken met kaas en paprika

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *