Video: De Grote Chocoladeletter Proeverij – met Yokaserveert.nl!

Joehoe! Ik merk de laatste tijd dat ik wel veel video’s maak, maar ze lang niet allemaal hier op mijn blog post. Vinden we dat onhandig? Laat het even weten in de comments. Ik denk steeds; ja, als je die video’s wil zien, dan heb je je waarschijnlijk inmiddels al wel geabonneerd op YouTube? Maar ik heb eigenlijk geen idee of dat waar is.

(onlangs gepubliceerd: Kookboekupdate #5 met de verkoopstanden, pantosti bij m’n zus, sinterklaastosti, pepernoten proeverij met Amber Kamminga)

Anyway; ik maakte weer een nieuwe video! Samen met vriendinnetje Yoka, van yokaserveert.nl. De afgelopen tijd kreeg ik namelijk belachelijk (<3) veel chocoladeletters toegestuurd en die moesten we natuurlijk even testen. IN NAAM VAN DE WETENSCHAP!

Oké toegegeven, nu zwart op wit, ik hou inderdaad niet zo heel erg van chocola. Ik word héél blij van chocola, om te hebben, maar echt chocolade eten? Doe ik bijna nooit. Je maakt me echt heel erg blij met een reep Tony’s karamel zeezout of Stach pindakaas cookiecrunch of Milka Oreo, maar verder kan ik mezelf heel goed inhouden als het op chocola aankomt. Gelukkig had ik Yoka aan mijn zijde om de Grote Chocoladeproeverij te doorstaan. Yoka is namelijk wel groot liefhebber. GROOT liefhebber.

In de video proeven we 12 chocoladeletters van verschillende merken en verschillende soorten. Van chocoladeletters van de Body & Fitshop, tot Verkade, Tony’s en Hema. Klaar voor? Check de video hier of hieronder:

Vergeet ook niet even een kijkje te nemen om de foodblog van Yoka ennnnnn je te abonneren op mijn YouTube-kanaal. Ik wil nog steeds die 10.000 subs. Dit jaar. Ook al weet ik dat het echt wel vrij onmogelijk is.

Ik hoop dat jullie het een leuke video vonden! Laat je ff een reactie achter? 😀 Woehoe!

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

 

Eén reactie op “Video: De Grote Chocoladeletter Proeverij – met Yokaserveert.nl!

  • Liselotte zegt:

    Ik mis inderdaad dan je video’s. Ik ben niet zo’n youtubefan dus kijk alleen je video’s wanneer je ze hier post, want ik vind jouw video’s wel heel leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *