Hotspot: Café Zurich in Amsterdam West

Goedenavond leuk mens! Het is zaterdagavond en ik ben heerlijk een inhaalslag aan het maken wat betreft blogpost die nog liggen. Afgelopen maandag zat ik te werken bij Café Zurich op het Mercatorplein in Amsterdam West en ik vond het er verrassend leuk. Dus het is hoog tijd voor een hotspot/hipstertournee-tip!

Je vindt Café Zurich dus diep in West. En het ziet er van de buitenkant ab-so-luut niet uit als een aantrekkelijk café. Serieus, wie dit ontwerp heeft bedacht, moet nog eens achter z’n oren krabben. Maar vanbinnen is het vet gezellig. Industrieel, niet per se hipster met fietsen aan de muur en cactussen (wist je dat het meervouw van cactus cacti is?) all over, maar gewoon gezellig en stoer. Interieur? Prima! Oh, en er loopt een kat. Daar scoren ze punten mee.

Je kunt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat naar Café Zurich om een hapje te eten. Van een knettergoed ontbijt met eieren of croissantjes, tot een lekkere salade of een broodje (hallo broodje spare-rib met Chinese BBQ saus) als lunch en je kunt er zelf neerstrijken voor een hapje ’s avonds. Ik ging er naartoe voor een ontbijt op maandagochtend en vond mijn brood met gebakken ei erggg lekker. Maar goed; hoe moeilijk is het om brood met gebakken ei te maken ;-).

zurich
eitje. zonnetje. inrichting. mjam!

Om te werken vond ik het ook een hele relaxte plek. ’s Ochtends zat ik er heerlijk in het zonnetje (en ’s zomers hebben ze een zonnig terras) achter m’n laptop in alle rust te werken. Chill! De wifi deed het in het begin niet, maar dat losten ze op door me de code van de kantoor-wifi te geven. Prima oplossing!

Ik was al met al verrast door hoe relaxt het was bij Café Zurich. Het publiek is op maandagochtend een mengeling van zakenmensen en chille koffiedrinkers. Ook prima dus. Een chille tent hoor, Café Zurich. Ik ga hier vaker werken. Of eten. Of koffie drinken op zondagochtend.

Zo, dat was weer een nieuwe aflevering van de Hipstertournee. Vinden we dit eigenlijk een beetje interessant om te lezen? Let me know!

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *