Vette hap: Pannenkoeken met kaas, shoarma en knoflooksaus

Goedemorgen leuke mensen! Hoe staat ‘t leven? Bij mij goed!! Ik lig nog heerlijk in bed, met een kopje thee, het Parool van zaterdag én m’n laptop, een beetje blogs bijwerken. Het wordt tijd dat ik weer op schema ga lopen, man! Maar goed, work in progress.

Afgelopen woensdag was ik bij le boyfriend en hij kookte. We aten pannenkoeken (hoewel ik dat maandag ook al had gegeten), met shoarma, heel veel kaas en knoflooksaus. Ik zou dit wel in de categorie vette hap zetten. LEKKER!

Nodig voor twee personen: 300gr shoarma – pannenkoekenmix voor vier pannenkoeken – melk & ei (zie verpakking pannenkoekenmix) – strooikaas – knoflooksaus

Bak de pannenkoeken in de pan aan beide kanten goed, doe vervolgens op 1 kant wat strooikaas en laat het smelten. Keer de pannenkoek om als de kaas bijna gesmolten is en hou de pan flink in beweging zodat de kaas niet aankoekt. Haal de pannenkoek uit de pan en hou ‘m warm in de oven, tot de rest klaar is. Ondertussen bak je de shoarma op middelmatig vuur gaar en daarna op hoog vuur knapperig. De shoarma doe je op je pannenkoek met kaas en je kan er nog wat knoflooksaus overheen doen. Of stroop. Of allebei (GADVERRRR! – nee echt lekker, ik deed het allebei hihi).

Zeg, wat denk jij, zou je pannenkoekenmix kunnen invriezen? Dat zou echt vet handig zijn…

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


12 reacties op “Vette hap: Pannenkoeken met kaas, shoarma en knoflooksaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *