Leuke instagramaccounts om te volgen

Hello allemaal! Vandaag even een blogpost over iets anders dan eten. Of nou ja, een beetje dan. Vandaag wil ik bloggen over instagram! Ik ben zelf sinds ik denk een half jaar behoorlijk actief op instagramz via @lterveld, en ik volg een aantal leuke accounts die jullie ook zeker moeten volgen! Hieronder mijn overzicht. Maar nog belangrijker; ik volg maar héél weinig profielen (64, inclusief friends) en ben op zoek naar echte toffe accounts. Heb jij een tip? Laat ‘t hieronder in de comments achter en vertel er even bij wat voor account het is!

Nou, mijn favo instagramaccounts in random volgorde:

Lekkerensimpel
Hier komen de lekkerste maaltjes voorbij die bijna altijd in dezelde rustige stijl gefotografeerd zijn. Aanrader!
Sarcasm_only
Dit is sowieso het beste instagramaccount ooit; met Someecards (als je dat niet kent, ga heel gauw googelen en wordt een klein beetje gelukkiger in het leven) met de beste teksten. Echt, volg dit account.
Uitpaulineskeuken
Wederom een foodblogger die via instagram heerlijk uitziende foto’s post van de dingen die ze in de keuken klaarmaakt.
Serenaverbon / Beautygloss / Misslipgloss
Ik volg alledrie de grootste beautybloggers van Nederland via instagram omdat ik ‘t maar wat interessant vind hoe zo’n fulltime bloggersbestaan eruit ziet. En omdat ik geen verstand heb van beautyproducten, daarvoor zijn deze accounts ook nog wel eens interessant. Oh, en de katten van Serena, die zijn ook het volgen waard!
Foodnessnl
Claartje van Foodness post ook goed uitziende gerechten die allemaal uberhealty zijn. Nou past uberhealthy niet per se bij mij, maar toch is het leuk om haar te volgen!
www_marieke
Dit is het account van Marieke van Woesik, die ik ken van de tijd dat we samen voor LINDA. schreven. Ik ben haar blijven volgen omdat haar blog leuk en origineel is; Marieke schrijft over haar bucketlist die ze gigantisch aan het uitvoeren is iedere dag. En daarvan geeft ze previews op instagram!

Nou, dat zijn mijn favo instagramaccounts op dit moment (op een paar kattenaccounts en 3FM DJ’s na…). Wie volg jij op instagram die het zeker waard om ook te volgen? Ben benieuwd!
VOLG MIJ VIA TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook leuk:


2 reacties op “Leuke instagramaccounts om te volgen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *