Hoi hoi! Dit is een recept uit het archief! Heeft nog nooit online gestaan, maar zwerft al een eeuwigheid rond in m’n concepten en dus werd het tijd om ‘m eens online te zetten.
Ik vind dit echt de lekkerste vorm van couscoussalade die er is en hij is perfecto om mee te nemen naar werk of school of waar dan ook. In een bakkie, vorkje erbij en jeej! Let’s couscous!
Nodig voor één lunchportie: 50gr couscous – 1/2 avocado – 5cm komkommer – 5cm courgette – 1 tomaat – 3 zongedroogde tomaatjes – wat feta – een eetlepel rozijnen
Snij de courgette in kleine stukjes en bak in een pan met olijfolie. De couscous laat je wellen in kokend water. Snij alle andere groentes fijn en meng met elkaar in een bak. Voeg de couscous er aan toe, de courgette erbij en top af met rozijnen en feta. Of nouja, eigenlijk top je helemaal niet af want je roert alles door elkaar. Maakt niet uit. Eet lekker! 😀
Ik nam dit volgens mij toentertijd mee in de trein en dat was i-de-aal. Een vet heerlijke hap voor mijn wereldreis van Amsterdam naar Assen. Hoewel ik wel een klein beetje vreemd aan werd gekeken op station Zwolle. Maarja, dat is Zwolle. 😛
VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!
Misschien vind je dit ook lekker:
Catering Den Haag zegt:
Ziet er goed uit! Ik gebruik wel eens Aivar (paprika puree) door de couscous, geeft ook een Arabisch tintje aan de couscous. Dank voor het delen van je recept.
Yvonne zegt:
Deze ga ik zeker binnenkort proberen! Ik vind het altijd lastig om te bedenken wat ik bij de couscous zal eten, maar dit ziet er lekker uit 🙂 Al laat ik de rozijnen weg, want daar houd ik echt niet van :$
leonie zegt:
En, heb je het al eens uitgeprobeerd? 😀