Verwennerij: Kip met gorgonzolasaus, frites en komkommer

Hoi allen! Gisteravond heb ik een werkelijk feestmal gegeten. Wellicht had je het al op facebook gelezen, maar mijn nieuwe, slechts één maand oude fiets, werd gejat in Amsterdam terwijl ik maar twee uurtjes naar de bios was. Potverdikkie! Ik baalde behoorlijk en de enige manier waarop m’n humeur nog goed kon worden, was een lekker avondmaal. Echt een feestmaal. Het allerliefst had ik Scalloppa alla gorgonzola besteld bij Pizza Michelangelo in Amsterdam West, maar daar had ik het geld niet voor. En dus besloot ik om het maar zelf te maken! Heerlijke kip met gorgonzolasaus, met frites en komkommer. God-de-lijk. Ik was meteen weer vrolijk:)

Nodig voor één persoon: 1 kipfilet – 75gr gorgonzola – 3 eetlepels kookroom – frites – 1/2 komkommer

De kip bak je in de pan gaar en mooi gekleurd. De gorgonzolasaus maak je in een steelpannetje waarin je kookroom samen met de kaas laat smelten. Eventueel nog peper tevoegen. De komkommer snij je gewoon in plakjes en de frites frituur je. KLAAR!

Ik vond het echt onwijs lekker en had ook alles heel dicht bij elkaar in een klein diep bord gedaan, zodat de gorgonzolasaus eigenlijk overal overheen gaat. Vet fucking lekker. Dit is voor mij echt een ultiem feestmaal. En ik had het verdiend.

Wat is voor jou echt dé verwen-maaltijd?

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Verwennerij: Kip met gorgonzolasaus, frites en komkommer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *