
Nodig voor één persoon: 4 vellen bladerdeeg – 30gr pijnboompitten – 1 teen knoflook -1 kleine ui – drie grote handen verse spinazie – 4 dikke plakken brie – 1/2 ei – een cupcaketray – 4 theelepels paneermeel – bakpapier
Je maakt het klaar volgens dit recept en dan kan ‘t niet mis gaan. Eén onduidelijkheid in het recept: doe bakpapier in de cupcaketray-vormpjes en strooi dan eerst paneermeel er in en dan pas het bladerdeeg er in doen 🙂 Het paneermeel vangt ‘t vocht op van de spinazie, maar hoef je qua smaak niet op te eten.
Ik vond het een erg geslaagde maaltijd, hoewel mijn brie wel enigszins smakeloos was. Ik had de Euroshopper brie genomen, dus misschien was dat ook een beetje cheapo. Of ik had er gewoon te weinig in gedaan, vandaar dat je echt wel dikke plakken mag gebruiken. Maar lekkere maaltijd hoor!
Lijkt het je lekker?
VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!
Misschien vind je dit ook lekker:



STYLONYM zegt:
AWESOME! Heb echt een kaasbui deze dagen (knoei wat af met feta en gorgonzola), deze staat op m'n to do list – thanks! 🙂
X STYLONYM http://www.stylonym.blogspot.com
leonie zegt:
Nice, heb je 'm al gemaakt? Of is je kaasbui inmiddels alweer voorbij? 😉