Vegetarisch: Spinazietaartje met brie, pijnboompitten en bladerdeeg

Hey guys! Gisteravond at ik een maaltje waarvan ik het recept niet helemaal uit hoef te schrijven, hoe makkelijk is dat 😀 Ik maakte spinazie-brietaartjes naar een recept van 24Kitchen en heb het recept exact opgevolgd zoals het op de website beschreven staat. En dus hoef ik het niet zelf helemaal uit te schrijven. Wel kan ik je vertellen wat je nodig hebt én hoe het smaakte. Read on!

Nodig voor één persoon: 4 vellen bladerdeeg – 30gr pijnboompitten – 1 teen knoflook -1 kleine ui – drie grote handen verse spinazie – 4 dikke plakken brie – 1/2 ei – een cupcaketray – 4 theelepels paneermeel – bakpapier

Je maakt het klaar volgens dit recept en dan kan ‘t niet mis gaan. Eén onduidelijkheid in het recept: doe bakpapier in de cupcaketray-vormpjes en strooi dan eerst paneermeel er in en dan pas het bladerdeeg er in doen 🙂 Het paneermeel vangt ‘t vocht op van de spinazie, maar hoef je qua smaak niet op te eten.

Ik vond het een erg geslaagde maaltijd, hoewel mijn brie wel enigszins smakeloos was. Ik had de Euroshopper brie genomen, dus misschien was dat ook een beetje cheapo. Of ik had er gewoon te weinig in gedaan, vandaar dat je echt wel dikke plakken mag gebruiken. Maar lekkere maaltijd hoor!

Lijkt het je lekker?

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Vegetarisch: Spinazietaartje met brie, pijnboompitten en bladerdeeg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *