Vegaburgers met gegrilde aubergine, alfalfa en komkommer #random

Morning partypeople! Ik lig nog steeds in bed en het is donderdag 11 uur ‘s ochtends, maar ik ben ziek en dat is irritant want het is 30 graden buiten. Boeeee!

Wegens mijn Ernstige Ziekte (ik heb griep) at ik gisteravond super random: een vegaburger met wat gegrilde groentes en komkommer en alfalfa. Het goede nieuws is dat ik geen soep at en m’n eetlust een soort van terug komt, het slechte nieuws is dat de inspiratie nog compleet zoek is én ik vrijwel niets proef. Vandaar dit rare random maaltje.

Nodig voor één persoon: 2 bulgur-broccoli-burgers van Tivall (teringlekker) – 1/2 aubergine – een pluk alfalfa – 1/2 komkommer – wat saus

De burgers kun je in 7 minuten op 180C in de oven afbakken en de aubergine grilde ik even tussen m’n tosti-ijzer. Komkommer in plakjes en alfalfa erbij en klaar. Easy breasy beautiful.

Een prima maaltijd als je je even niet lekker voelt. Versgeperste jus er naast en gaan. HATSJOE!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *