Vega: Verse basilicum-spaghetti met spinazie, ricotta en tomaat met schnitzel Toscana van Valess

Hey allemaal! Ik ben er weer! De afgelopen dagen was ik een paar daagjes bij m’n ouders; ik werd lekker verwend door mams en paps:) Vanavond kookte ik echter weer zelf in m’n keukentje in Amsterdam. Ik maakte voor het eerst sinds ik aan Meat Free Monday doe, eens iets vegetarisch met nep-vlees, namelijk de schnitzel Toscana van Valess. Apart en best lekker….

Het is heel makkelijk en in principe in 4 minuten klaar te maken: je kookt in 1 pan de verse basilicum-spaghetti (AH), in een andere pan bak je de Valess schnitzel Toscana gaar en in een wok maak je de saus door spinazie te wokken met halve cherrytomaatjes, zongedroogde tomaten en ricotta. Dit is allemaal binnen 5 minuten klaar dus dat is lekker snel. Strooi bij het opdienen nog een beetje verse basilicum erover et voilà!

Het klinkt misschien een beetje gek in combinatie met elkaar, maar het was goed te doen! Nu at ik voor ‘t eerst een nep-schnitzel en vond dat best lekker, maar ik vond het wel een klein beetje smaken naar Chinese omelet? Ofzo… Haha!

Dat was ‘t voor vandaag:) Tot morgen!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Vega: Verse basilicum-spaghetti met spinazie, ricotta en tomaat met schnitzel Toscana van Valess

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *