Tortelloni verdi met rode paprika, spinazie en feta

Goedenavond! Vandaag is het niet alleen Tweede Pinkerdag, maar ook Meat Free Monday! En dus geen vlees vandaag:) Ik at een lekkere pasta die ik al eens eerder heb gemaakt, maar dan net even anders.

Je kookt de verse tortelloni, bakt een rode paprika en laat de spinazie op de paprika slinken. Alles samenvoegen en bij het opdienen feta erbij doen. En that’s it! Letterlijk binnen 5 minuten klaar, omdat de pasta maar 5 minuten hoeft te koken, de papirka hoef je maar even te bakken en de spinazie slinkt binnen no time!

De vorige keer dat ik dit met andere verse pasta en dat vond ik een stuk lekkerder. Dus, ga je dit maken? Volg dan dit recept!

Tot morgen!


4 reacties

Veerle -

Ik maakte een variant hierop! Ik wokte paprika met prei, spinazie, 2 fijngesneden tomaten, knoflook en een beetje citroensap. Dan opdienen met verse tortelloni verdi en echte feta van schapenkaas erbovenop (bij de AH te koop). Die is echt lekker pittig en ik vond het niet saai! Thanks voor de Inspiratie :)

leonie -

Jij bedankt voor je recept 😉 kun je de tortellini verde ook vervangen door een andere verse pasta, of moet je dan nog een extra smaak toevoegen?

leonie -

Ja super simpel! Ik zou alleen wel andere pasta nemen! Beter verse spaghetti bijvoorbeeld! ben benieuwd wat je er van vindt! Laat je het weten? :)

Isabel -

Wat makkelijk! Ik denk dat ik dit morgen ga maken =)

Reageer ook