Pangasiusfilet met een korstje van pijnboompitten en basilicum, met pasta en veldsla

Hallo daar lieve lezer! Het is zaterdagochtend en ik heb al sinds dinsdagavond niet geblogd. WHAT HAPPENED?! Ik geloof dat mijn vorige twee weken zó druk waren (call me a watje), en daardoor wilde ik deze week steeds als ik ’s avonds thuis was, gewoon echt heelmaal NIKS doen. Ik heb de hele week Lost gekeken (net begonnen via Netflix!) en heel veel gegeten, op de bank onder een dekentje. #kluizenaar. Hahaha. Maar het is nu zaterdag, ik heb eindelijk een vrije dag en dus ook eindelijk zin om weer wat te ondernemen. In de planning van vandaag staat het schrijven van nog 5 blogs, een wasje draaien én m’n eerste youtubevideo opnemen. Maar we zullen zien wat daar van terecht komt :D. Anywayzzzz, laat ik maar beginnen met m’n eerste blogje van vandaag. Dit over m’n avondeten van donderdagavond en dit was abbbbsoooollluuuuut het allerlekkerste dat ik deze week heb gegeten. GODDELIJK was het :). Lees door!

Nodig voor één persoon: 1 pangasiusfilet met tuinkruiden (AH) – 10 cherrytomaatjes/romaatjes – een handje veldsla – 5 blaadjes verse basilicum – 1 theelepel Provençaalse kruiden – 1 eetlepel pijnboompitten – kleine portie pasta (ik had tricolore en dan alleen de rode)

Vet een ovenschaal in met pangasiusfilet. HAHA, nee dat bedoel ik natuurlijk niet hahaha. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de pangasiusfilet er in (hahaha). Hak de pijnboompitten samen met de basilium en Provençaalse kruiden fijn, tot een kruimelig geheel. Dit leg je op de pangasiusfilet (en druk het een beetje aan). Dan zet je de vis 25 minuten op 200C in de oven. Ondertussen kook je de pasta, die in het geval van de verse pasta die ik gebruikte, binnen 4 minuten al gaar is. Snij de kleine tomaatjes in plakjes (1 tomaatje ongeveer twee keer insnijden) en verdeel die over je bord. Leg ook alvast een handje veldsla op je bord. Zodra de vis & pasta klaar zijn, leg je ook die op je bord en zorg dat de vis overal overheen ligt. En ga dan eten. Nee wat zeg ik? Ga dat héérlijk eten.

Het was bij mij echt te cool, omdat ik dit gerecht maakte met allemaal random dingen die ik nog in huis had en het uiteindelijk echt zo vreselijk verrukkelijk was! Echt een héérlijk recept is dit. Mocht je nou geen boodschappen doen bij AH, dan volstaat een gewone pangasius zonder kruiden ook. En je kunt de pangasius ook vervangen door tilapiafilet, maar die is iets duurder. Maar mjam, wat heb ik lekker gegeten:). Wel belangrijk: eet bij ieder hapje echt een combi van alles; dus ene beetje pasta, veldsla, tomaatje en vis. Dan is het het aller lekkerst.

Wat denk je er van, klinkt dit goed of klinkt het goed?

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Pangasiusfilet met een korstje van pijnboompitten en basilicum, met pasta en veldsla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *