Vega: Mezzelune (Pasta) met bladspinazie, cherrytomaatjes en buffelmozzarella

Dag allemaal! Oooooh wat heb ik veel leuke reacties gekregen over het kookboeknieuws. Suuuuuuuuper leuk om te lezen! Hartstikke bedankt allemaal :D!!

Voor m’n avondeten van vanavond had ik de hele dag een salade in de planning, met kip, ananas, tomaat en balsamico sladressing. Maarrrrr. Het is meat free monday. Eventjes vergeten hahaha. En dus besloot ik een simpele pasta caprese te maken. Totdat ik in de Ap liep en ik een nieuw soort pasta in het schap zag; Mezzelune rosmarino; een soort ravioli maar dan gevuld met aardappel, Parmezaanse kaas en rozemarijn. Nu ben ik echt dól op parmezaanse kaas én op rozemarijn. Dus dit moest wel goed zijn. Alhoewel; ik vind de verse ravioli van AH echt niet te eten.. Dus, let’s try!

Nodig voor één persoon: 125gr mezzelune – 10 cherrytomaatjes – 150gr buffelmozzarella – 50gr babyspinazie

De pasta kook je in 3 minuten gaar. De cherrytomaatjes sneed ik in halfjes en de mozzarella had ik al gekocht in kleine bolletjes. Op je bord begin je met de spinazie, die je heel goed rauw kunt eten. Drapeer er wat tomaatjes en mozzarella over en serveer de pasta bovenop. Daarop deed ik voor de sier nog wat tomaatjes, spinazie en mozzarella.

Ik vond het HEEL lekker, maar vooral omdat ik super veel zin had in mozzarella en deze mozzarella van Galbani (buffelmozzarella, mini’s) heel lekker is. Ik vond de mezzelune nog niet echt geweldig. Wel echt veel beter dan de verse ravioli van Ah, maar niet geweldig.

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *