Vega cordon bleu met spinazie met feta, walnoten & zongedroogde tomaat

Jaaaaa mensen! Ik heb vandaag echt zo’n hilarisch recept voor je. Je kunt het niet echt een recept noemen, maar het is wel een maaltijd en ik vond het heel heel heel erg lekker.

Vorige week vond ik dat ik wat van m’n vleesconsumptie van de afgelopen tijd moest compenseren (ik had nogal wat satéetjes en frikandellen weggewerkt) en daarom at ik veel vleesvervangers. Zo kwam ik op een dag in de situatie dat er opeens twee vega cordon bleu’s op m’n bord lagen en MAN, wat heb ik daar lekker van  gegeten. Echt onverwacht, want ik dacht altijd dat dit soort dingen echt niet te kanen waren. Maar echt: súper lekker gegeten.

Ook de spinazie met random ingrediënten uit dit maaltje was een groot succes. En daarom deel ik vandaag met weinig trots (rare maaltijd) maar veel liefde, dit ‘recept’ met je. MAAK HET!

Nodig voor één persoon: 2 vega cordon bleus* – 3 handen verse spinazie – paar zongedroogde tomaatjes – 1 eetlepel feta uit pot – handje walnoten – eventueel aardappelen erbij (maar is eigenlijk best saai en onnodig)

*er zitten er twee in de verpakking en je wil ze alle twee opeten (lekker!). Als je met meer mensen gaat eten, zou ik het overigens gewoon bij 1 condon bleu houden. Ik weet trouwens niet helemaal zeker welke ik nou gebruikte; ik kocht ‘m iig bij Jumbo en ik denk dat het die van vega fit was… Maar ik weet ‘t niet meer zeker. HUILEN.

De cordon bleus heb ik in 10 minuten afgebakken in de Airfryer. Dit kan ook gewoon in de oven, maar dan duurt het langer. Oh, en het kan natuurlijk ook gewoon in de pan, maar dat vind ik zelf altijd onhandig bij dit soort dingen. Airfryer it is!

Ook kookte ik nog twee aardappelen erbij, maar dit was echt intens saai, dus dit zou ik achterwege laten als ik jou was.

De spinazie heb ik even gewokt met wat olijfolie in de pan, totdat alles geslonken is.

De zongedroogde tomaatjes sneed ik in stukjes en heb ik samen met feta en walnoten door de spinazie gemengd. Nog heel even meebakken en klaar is je maal. Super simpel en…

SUPER LEKKER. Oh, ik heb zooooo lekker gegeten. Echt: die vega cordon bleus zijn geweldig, maar die spinazie met feta, walnoten en zongedroogde tomaten smaakte me ook echt zó goed. Wat een heerlijke maaltijd dit. Echt een aanrader!

Enjoy!!

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Eén reactie op “Vega cordon bleu met spinazie met feta, walnoten & zongedroogde tomaat

  • BESTE
    HET MERK VEGA IS NIET VEGANISTISCH, MAAR INDERDAAD SLECHTS VEGETARISCH, DE NAAM IS MISLEIDEND.
    HET KOMT EROPNEER DAT VOOR DE FETAKAAS EN ALLE GEITEMELKPRODUKTEN NOG STEEDS ONNOEMELIJK VEEL BABYGEITJES WORDEN VERMOORD! SOMS OP BEESTACHTIGE WIJZE. DOODSLAAN, WURGEN, VILLEN VOOR LEDER. NET ZOALS BIJ BABYKALFJES VOOR KOEMELKPRODUKTEN. PLEASE STOP MILK!!! ALS VEGETARIËRS OPGROEIEN WORDEN ZE VEGANISTEN!!! HARTDANKBIJVOORBAAT!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *