Intens ranzige vistaco’s met garnalen en guacamole

Hey hey! In de categorie: je probeert wel eens wat, heb ik vandaag een compleet mislukt recept voor je. Dit was echt echt echt heel erg ranzig.

Ik had zin in vistaco’s en heb een heel goed recept op m’n blog staan. Maar ik wilde niet hetzelfde maken en dus verving ik een paar ingrediënten en maakte ik er zo een nieuw recept van. Helaas vielen de nieuwe ingrediënten totaal niet in de smaak en heb ik m’n avondeten gewoon niet opgegeten. Dat gebeurt echtttt niet vaak, maar ik vond dit echt heel erg vies.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat dit echt een kwestie van smaak is, dus misschien bevalt het recept jou wel gewoon. Laat dat dan vooral hieronder weten in een reactie.

Nodig voor één persoon: 3 kleine wraps – 180gr garnalen* – 1 avocado – 1 eetlepel kwark** – paar gekleurde tomaatjes – 1/2 limoen – verse peterselie – beetje cayennepeper om af te toppen – teentje knoflook

*ik gebruikte dit keer ongekookte garnalen, die dus zelf in de pan nog moeten garen.

** ik vond uiteindelijk kwark heel smerig in dit recept, dus beter gebruik je crème fraîche of zure room

Maak guacamole door de avocado fijn te prakken en die te mengen met kwark en wat limoensap. Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de topjes van de peterselie en snijd de tomaatjes doormidden.

Bak de garnalen in een pan met olijfolie en een uitgeperst teentje knoflook. Dit duurt ongeveer 2 minuten; ze zijn gaar zodra ze verkleurd zijn. Ik dacht; het is lekker als ze nog niet heel erg door gegaard zijn (dus ik bakte ze kort), omdat ze dan een beetje flubberig zijn, in plaats van hard of droog (wat gebeurt als je ze langer bakt), maar dit bleek een grote fout. Gewoon écht even 2-3, misschien zelfs 4 minuten bakken. Hoppa!

Bak de wraps ook even in een droge koekenpan; 30seconden per kant. Dan worden ze lekker warm en een beetje knapperig.

Smeer de wraps in met guacamole en verdeel er tomaatjes, peterselie en garnalen over. Top af met eventueel extra limoensap en wat cayennepeper. Eet smakelijk!

istaco2

Smakelijk zag het er zeker uit, maar het was dus echt heel erg smerig. BAH! Mijn garnalen waren te kort gebakken, de guacamole smaakte teveel naar kwark (ik hou helemaal niet van kwark) en het was totaal geen lekker geheel bij elkaar. Wat een mislukking!

Ga je het toch namaken? Dan ben ik heel benieuwd wat 1. je bezielt en 2. hoe het je smaakt :D. Succes!

Oh en voor iedereen die ‘vistaco’s’ wel lekker vond klinken: hierrrr een beter recept <3.

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

 

Eén reactie op “Intens ranzige vistaco’s met garnalen en guacamole

  • Lisette zegt:

    Ik zou uberhaupt geen kwark of iets door je guacemole doen.. Gewoon alleen avocado, pepertje, knoflook en wat tomaatjes. Succes gegarandeerd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *