Vega: Auberginepizzaatjes met paprika, ui en champignons

Goedenavond… 🙂 Ik ben diep teleurgesteld in mezelf. Ik wilde zo iets lekkers eten en het was gewoon echt mislukt. HUILEN!

Ik at vanavond Aubergine pizzaatjes, gebaseerd op dit recept. Nu matchen aubergines en ik dus kennelijk niet goed, want 9 van de 10 keer mislukt iets met aubergine bij mij.

Je snijdt de aubergine in 5en en smeert er olijfolie op, bestrooit ze met peper en zout en doet dit 5 minuten in de oven. (Ging het hier al fout?) Dan doe je een theelepel Euroshopper pastasaus op elk schijfje en strooi je er rode ui, groene paprika, champignons en mozzarella overheen. Dit gaat 15 minuutjes in de oven en dan is het klaar! Iemand enig idee wat ik fout doe? De aubergine was behoorlijk bruin vanbinnen en heel taai ofzo?

Het orignele plan was trouwens om deze auberginepizzatjes als ze klaar waren, op een mini pizzabodem te zetten (te maken met pizzabodem van koopmans). Maar dit ging helaas niet door toen ik ‘t pak pizzadeeg uit de kast pakte en er vliegjes uit kwamen (dus daar kwamen ze vandaan!). Ach, je bent student of je bent ‘t niet.. 😉

Byebye!

11 reacties op “Vega: Auberginepizzaatjes met paprika, ui en champignons

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *