Vega & 4 ProductenChallenge | Pasta met spinazie, peppadews en walnoten

Goedenavond! Nou hè, he! Eindelijk weer een normaal blogje:) Ik ben terug van mijn reisje door Istanbul en stond dus vandaag voor het eerst weer zelf in de keuken. En dat beviel weer goed hoor! Ik maakte een super simpele pasta die in minder dan 10 minuten tijd, klaar op tafel stond. En behoorlijk lekker was!

Nodig voor één persoon: verse tagliatelle – 5 peppadews – een handje walnoten – 170gr spinazie a la crème

De bereiding van dit gerecht is dodelijk simpel en vet snel klaar; doe de bevroren spinazie op een bord en laat het in 6 minuten op 600watt in de magnetron ontdooien. Kook de pasta in 4 minuutjes gaar. Schep de spinazie door de pasta, roer de walnoten erdoor en top af met de peppadews. Als je het gaat eten is het lekker om de peppadews een beetje fijn te snijden en echt door de pasta te verdelen. Mmmm!

Het was een onwijs makkelijk en lekker maaltje. Eentje om vaker klaar te maken! De credits voor het idee van de peppadews gaan trouwens naar vriendin Hiemke, die een een pasta voor me klaarmaakte met peppadews on top. Vet lekker! Hou er wel rekening mee dat dit niet het goedkoopste maaltje is dat je ooit gaat eten; de peppadews kostten bij AH in mijn geval 4 euro voor 10…

Dus, dat was eindelijk weer een normaal blogje online ;). De afgelopen week verschenen er alleen reisblogjes op gewoonwateenstudentjesavondseet. Wat vinden jullie daar nou van? Denk je: laat maar achterwege; ik kom hier alleen voor de recepten, of vind je het wel leuk; zo nu en dan een kijkje in mijn leven? Ben erg benieuwd! Ik vind het in ieder geval zelf echt heel erg leuk om ook op reis te bloggen, omdat ik de eetgewoontes van andere landen interessant vind, maar ook omdat ik ‘t super leuk vind om te delen waar ik mee bezig ben en vervolgens tips en andere leuke opmerkingen van lezers te krijgen. Maar ik hoor graag of jullie het ook leuk vinden om te lezen 🙂 Dus shout hieronder in de comments! Of op facebook ;). Tot morgen!

Misschien vind je dit ook lekker:


19 reacties op “Vega & 4 ProductenChallenge | Pasta met spinazie, peppadews en walnoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *