UITVERKOCHT bij Bol.com! Wil je mijn kookboek nog hebben voor de feestdagen? Bestel hier!

JAAAAAAAA! HET MOMENT IS DAAR! Hij is uitverkocht! Of nouja….

De eerste druk daar zijn we nu doorheen; de afgelopen week heeft ‘t boek als een malle verkocht en daardoor zijn we opeens sold out!

Maar; niet getreurd; er zijn nog boekhandels die al goed hadden ingekocht en waar je nu dus nog een exemplaar kunt scoren, gewoon nog voor Sinterklaas of Kerst. Denk aan Bruna, maar ook Bijenkorf, Scheltema etc. We verwachten vanaf dinsdag/woensdag de tweede druk in de winkel, dus dan zal Bol.com ook weer een voorraad hebben.

In de tussentijd is mijn boek gewoon nog te koop via Soemer.nl, de website waar ik mee samen werk voor de verkoop van mijn kookboek. Als je daar vandaag nog bestelt voor 11 uur ‘s avonds, heb je ‘m morgen in huis! En wees dus op tijd, want tja.. Het kan opeens heel snel gaan! (Serieus; wees echt op tijd, dadelijk zijn we voor Kerst uitverkocht….)

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

6 reacties op “UITVERKOCHT bij Bol.com! Wil je mijn kookboek nog hebben voor de feestdagen? Bestel hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *