WINACTIE: 5x Barn-made Granola van de Yoghurt Barn!

Hoi leuke lezers! Een maandje geleden is het alweer dat ik m’n boekpresentatie had in Pacific Westerpark, time flies! Bij de boekpresentatie had ik een goodiebag geregeld, met allemaal gesponsorde producten die ik awesome vind óf die van awesome bedrijven komen. Een van die toffe bedrijven was de Yoghurt Barn. Ik heb er al eens eerder over geschreven, maar om je geheugen even op te frissen: de Yoghurt Barn is een bar waar yoghurts verkocht worden: om meteen op te eten (in een toffe sfeer) of om mee te nemen. Voor lunch, ontbijt of lekker als tussendoortje (of ga een high-teaen!) Ze hebben hele gezonde yoghurts, maar je kunt ook helemaal losgaan met dikke yoghurt met brownies en weet ik wat voor lekkers!

Sinds kort hebben ze een nieuw product: Barn-made Granola. Granola is een soort mengsel van granen, lijnzaad en honing en is een heerlijke topping voor in je yoghurt. En ik kan het weten, want in de goodiebags van mijn lanceringsfeestje zat 50x de Home made granola van de Barn! En leuk nieuws: Ik mag 5 bekers verloten onder lezers van mijn blog! Wiehoe!

Wat moet je doen? 
Like deze post op facebook en reageer even dat je een van de vijf Granola bekers wil winnen! Als je niet reageert, kan ik je niet taggen zodra je gewonnen hebt en dat is onhandig :D.

De Barn-made granola is ook gewoon verkrijgbaar bij de Yoghurt Barns in utrecht en amsterdam en kost 3,95 of 4,25. Bovendien is er in de maand december een speciale Winter Granola met kokos en Gojibessen! Het proberen waard denk ik 🙂 Hoewel ik persoonlijk langs de Barn zou gaan voor een heerlijke Brownie Bango of Crazy Cookie… 😉

Let’s do this!

Ook goed om te weten: als je wint mag je de prijs ophalen bij de Barn, in Utrecht of Amsterdam dus.

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

2 reacties op “WINACTIE: 5x Barn-made Granola van de Yoghurt Barn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *