Mijn afgelopen week: Quiz, Queen, Nieuwe video, Uiteten bij Buuf, Stappen op vrijdag, Moulin Rouge op zaterdag en meer!

Dag schatjes! Deze week was awesome en gruwelijk druk en daarom vond ik het wel weer eens leuk om een blogpost te schrijven over al m’n belevenissen! O.a. quizzen op maandag, naar een concert van Queen, stappen en uit eten met vriendinnen, collegetour met Leonie en meer! Lees je mee :D?

Maandag: QUIZNIGHT!
Het lijkt alweer vijf eeuwen geleden, maar maandagavond ging ik eindelijk weer eens pubquizzen met mijn pubquizfriends. Bij DeLaMar hebben we een juniorteam gevormd, met allemaal ukkies uit het bedrijf, als tegenhanger van het MT (haha) en daarmee organiseren we o.a. de theaterquiz in het Grand Café. En dat idee komt voort uit dat we het zelf onwijs leuk vinden om te pubquizzen! Dat hadden we alleen al heel lang niet meer gedaan en dus werd het hoog tijd. Om 9 uur begon le quiz in Café Maxwell op zo’n 40(!) minuten fietsen van mijn huis (heb medelijden, ik vind fietsen niet erg, maar m’n muziek was per ongeluk van mn iPhone af en toen had ik alleen nog maar drie nummers van Coldplay er op staan, van het nieuwe, vreselijke album. Boeeee). Anyway, de quiz was heel leuk, alleen waren we weer rete slecht: we werden 7e van de 16 teams…

Dinsdag: Nieuwe video online!
Dinsdag overdag ging ik gewoon werken (of nouja, gewoon werken… We hadden pyjamadag op werk! Ook besloten met de juniors, haha. Het MT was de hele dag weg en dus zagen we onze kans schoon om lekker in onesie, op uggs, in pyjama of jogginbroek op werk te verschijnen) en ’s avonds om 19.00 uur kwam de nieuwe video online die ik heb opgenomen met de Studentenkookshow. Ik was zelf onwijs benieuwd omdat ik ‘m ook nog niet had gezien, maar hij is echt tof geworden. Heb je ‘m al gezien (en mee gelachen?)? Zo niet, check ‘m hier.

Woensdag: QUEEN IN CONCERT!
Woensdag was een heerlijke dag: ik werkte alleen ’s ochtends, omdat ik de middag had vrij genomen voor een ding van de HVA. Alleen ’s ochtends werken werkt wel echt onwijs goed voor je concentratie, ik kreeg echt superveel gedaan. Jeej! En rond 1 uur ging ik dus naar huis, maakte ik een lekkere lunch klaar en ging ik CHILLEN TO THE MAX. Om half 5 moest ik bij de HVA zijn voor een soort collegetour met Leonie als gast (nice) en daarvoor fietste ik nog even langs de Yoghurt Barn (waarmee snel een winactie online komt!) om twee kookboeken af te geven; die gaan daar liggen als inkijkexemplaar. Tof!

Maar de HVA dus, daar was ik om een soort college te geven in een collegetour setting. Studenten (en niet studenten) konden zich hier voor opgeven en dan zou ik worden geinterview door een redacteur van BNN en de studenten mochten vragen stellen. En dat was me een partij léuk! Er zaten een paar lezers in het zaaltje dus dat was sowieso tof om hun te ontmoeten, maar ik vond het ook heel leuk dat mijn verhaal en enthousiasme inspirerend overkomen; dat is zo tof om te horen! Man, ik zat weer vol adrenaline afterwards.

En dat was helemaal niet erg, wanttttt ’s avonds ging ik met vriendin Hiemke naar een concert van QUEEN! In Pathé Arena! Wist je dat ze bij Pathé eens in de zoveel tijd concertfilms laten zien? Dat vind je op de site onder het tabje Pathé Music. Ik ontdekte het vorig jaar ofzo, toen ze de concertfilm van Coldplay lieten zien. En het is echt heel vet; je zit in een grote zaal met een groot beeldscherm, goed geluid en allemaal mensen die van dezelfde muziek houden. Klappen, meezingen en joelen mag (maar is niet heel gebruikelijk). En dat is zo tof! Ik had dolgraag een concert van Queen mee willen maken, maar helaas werd ik pas in 1990 geboren. Maar dit was echt een goed goedmakertje. Hiem en ik zaten te rocken in onze bioscoopstoel. HEERLIJK!

Donderdag: Uiteten met vriendinnen
Donderdagavond was ik dan alweer niet thuis, omdat ik een hapje ging eten met vriendinnetjes. Maar vooral: heel veel bijkletsen. Heerlijk! We gingen naar Buuf en ik schreef er al een uitgebreide review over, die je hier kunt teruglezen. Goed om te weten: AANRADER!

Vrijdag: LOBI 80s & 90s!
Vrijdag hadden we dan voor de verandering eens geen borrel op werk. Wat mij goed uitkwam, omdat ik ’s avonds ging stappen en dus niet teveel wilde drinken vooraf. (Als dat raar klinkt, lees mijn blogpost van a.s. maandag maar, hahaha). Maar ik ging dus stappen en het was leuk, maar niet supergeweldigohmijngodbestnightofmylife. De blogpost over mijn heerlijke avondmaal om een bodem te leggen, komt morgen om 8 uur online :).


Zaterdag: Eindelijk thuis

En toen was het weekend: JEEEEEJ! Ik hou van het weekend: lekker met m’n blog aan de slag! Hoewel ik zaterdag wel echt eerst even heel erg moest opruimen. Ik werd pas om kwart voor 12 wakker van de wekker (haha) die ik had gezet om te gaan zwemmen. Tussen 12 en 13 kan ik op zaterdag baantjes trekken bij een zwembad 50m van m’n huis, maar toen ik wakker werd dacht ik echt : NO. Maar om kwart over 12 vond ik toch ergens de spirit en sjeesde ik in bikini naar het mercator sportplaza voor wat baantjes. En het ging HEERLIJK! Dit moet ik echt wekelijks gaan doen op zaterdag: 12 tot 13 is echt een mooie tijd en dan kan ik eindelijk eens werken aan m’n conditie (en nu niet zeggen dat je daar niet aan werkt met zwemmen, i dont wanna know). Na de zwemsessie ging ik diehard m’n hele huis opruimen en schoonmaken. Nadeel van zo’n drukke week met vijfhonderd leuke dingen, is dat mijn huishouden en vooral afwas er gigantisch onder lijdt. Maar om een uur of 5 had ik alles wel aan kant (haha zo laat) en ging ik boodschapjes doen. Zondag ga ik m’n eerste kerstmaal klaarmaken, voor een item in Grazia, dus ik moest vrij veel boodschappen doen. ’s Avonds at ik een verrukkelijke curry die nog online komt en daarna heb ik echt twee uur piano zitten spelen. Dat vind ik nou echt ultieme ontspanning. En dan meespelen met de muziek, ooooooh wat lekker. Sorry buren!

Daarna keek ik Moulin Rouge, omdat ik daar sinds woensdag, toen ik vriendin Hiemke zag -en altijd als ik Hiemke zie moet ik denken aan de Elephant Love Medley die we ooit gigantisch dronken hebben zitten opvoeren voor vriendinnen- zin in had om ‘m te kijken. En ik was niet teleurgesteld; jemig wat is die film eigenlijk geweldig. Het is echt zooo theatraal, maar zo leuk en hysterisch en tof en met mooie muziek. En echt niet een slijmballenverhaal alleen maar. Ik vond het echt genieten.

Zondag: To do dagje & Sinterklaasinkopen
En nu is het zondag en moet ik echt aan de slag voor m’n blog. Er komt dit weekend als het lukt nog een winactie online, ik moet nog wat blogs inhalen, een kerstmaal bereiden voor Grazia, vanmiddag om 4 uur heb ik een interview en ik verheug me nu al op m’n lunch die gaat bestaan uit iets van gorgonzola en vijgen. MMM! Oh en klein detail: ik moet nog sinterklaasinkopen doen… Maar ik denk op zich dat vandaag wel echt de slechtste dag ooit is om dat te gaan doen, of niet? Nou ja, ik zie wel! FIJNE ZONDAG LEUKERDS!

Inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

2 reacties op “Mijn afgelopen week: Quiz, Queen, Nieuwe video, Uiteten bij Buuf, Stappen op vrijdag, Moulin Rouge op zaterdag en meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *