Lunch: Couscoussalade met avocado, tomaat, paprika, pistachenootjes en een beetje parmezaanse kaas

Hi there! Woehoe! Het is woensdagmiddag en ik ben gewoon vrij. En dat is zooooo heerlijk. Ik heb een middagje vrij genomen omdat ik strakjes een soort van college ga geven op de HVA. Maar niet echt college, meer een vraaggesprek en daarna ga ik volgens mij signeren! 😀 Vet leuk! Dus, zin om langs te komen om 16.30 op de Wibautstraat 2 in Amsterdam? Doen! Je kunt je hier aanmelden.

Doordat ik nu dus ’s middags eventjes lekker vrij ben (man, wat heerlijk) kon ik lekker zelf m’n lunch bereiden. Ik maakte een couscoussalade met dingen die ik nog in huis had. En het was heeeeel lekker :D.

Nodig voor ̩̩n persoon: couscous (weet niet hoeveel) Рpaar cherrytomaatjes Р1/2 rode paprika Р1 avocado Рeetlepel rozijnen Рeetlepel pistachenootjes Рeetlepel grana padana Рbeetje olijfolie

Laat de couscous wellen in kokend water zo’n twee minuutjes. Voeg dan de eetrijpe avocado erbij en roer erdoor. Snij de tomaatjes in partjes en de paprika in hele kleine stukjes. Roer er door, samen met de nootjes en rozijnen. Kaas erdoor, scheutje olijfolie erover, beetje peper & zout erop en klaar!

Ik vond het echt een gruwelijk lekkere lunch. Maar ik ben ook echt dol op couscous met pistache en avocado MMMM! Overigens is dit ook een perfect avondmaaltje (maar dan iets meer) óf een hele goede to-go maaltijd!

Zo, nu ga ik nog even anderhalf uur genieten van heel veel vrijheid en dan maar op naar de HVA! Zie ik je daar?

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

4 reacties op “Lunch: Couscoussalade met avocado, tomaat, paprika, pistachenootjes en een beetje parmezaanse kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *