Buiten de deur: Vis in bierbeslag met roseval aardappelen en gegrilde groentes van Buuf (020)

Hoi allen! Het was weer een druk weekje deze week en daarom loop ik, zoals altijd haha, weer achter met blogposts. Maar hierbij die van donderdagavond! Ik ging samen met mijn drie beste vriendinnetjes een hapje eten bij Buuf, op de overtoom in Amsterdam. Buuf is een vast adresje voor een hapje eten voor mij, omdat het eten er altijd lekker is, een goeie portie en echt spotgoedkoop. We waren honderd euro kwijt met z’n vieren en we aten: nacho’s, brood met aioli en tapenade, een fles rode wijn, witte wijn, vier hoofdgerechten, drie toetjes, acht koppen thee + fooi! Nou, dat vind ik heel netjes eerlijk gezegd :).

Buuf heeft een standaard kaart, met saté voor 5 euro, een hamburger en rib-eye als ik het goed heb, en daarnaast iedere dag 6 wisselende gerechten: 2 vega, 2 vis, 2 vlees. Vandaag stond er een vis in bierbeslag op de kaart, die Layla en ik allebei bestelden. Belin ging voor een polentataartje met artisjok en gegrilde groentes en Mikki koos de runderstoof met puree en groentes. En we hebben allemaal goed gegeten!

Persoonlijk was dit wel mijn minste keer bij Buuf; ik vond de vis een tikkeltje te vet, de aardappeltjes dreven in olijfolie en ook de groentes waren goed glibberig. Maar het was wel lekker, ik had er alleen de volgende dag buikpijn van. Maar, shit happens (hhahaha neem dit niet te letterlijk).

Het was al met al een heerlijke avond en ik raad Buuf altijd aan al m’n vriendinnetjes aan, juist omdat het zo goed en goedkoop is. Dus bij deze: aanrader!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

2 reacties op “Buiten de deur: Vis in bierbeslag met roseval aardappelen en gegrilde groentes van Buuf (020)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *