
Nodig voor één persoon: verse pasta – 1 eetlepel mascarpone – 1 scheut vodka – 1 eetlepel geraspte parmezaanse kaas – beetje peterselie – peper & zout – 1/2 ui
Snij de ui in ringen en bak in een pan. Kook de tagliatelle in 4 minuten gaar. Giet de pasta af en roer er mascarpone, de gebakken uitjes en een scheut vodka door. Heel even laten pruttelen en dan op je bord doen, wat peterselie erover, beetje peper & zout ennnnn parmezaanse kaas. Klaar!
VET lekker. Super simpel, maar erg smakelijk. Maar! Totaal niet voedzaam natuurlijk. Maakt dat uit? Nee hoor.
Maarrrr toegegeven: de vorige pasta met vodka die ik maakte was EXTREEM lekker. En deze was wel prima.
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!
Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!
 
          

