Stamppot spinazie met een Cordon Rouge

Hoi! Afgelopen vrijdag kwam er iemand bij me langs om de nieuwste producten van &Samhoud aan me te geven. Ik mocht twee nieuwe producten proeven en dat vond ik leuk, want ik ben dol op de producten van &Samhoud. Ze leverden het &Tomeato gehakt en een &Tomeato Cordon Rouge met geitenkaas en basilicum bij me af. Omdat ik zaterdag niet echt wist wat ik wilde eten, besloot ik maar de Cordon Rouge te proberen. En man, dat viel tegen.


Nodig voor één persoon: 1 zakje aanmaak aardappelpuree – 100gr baby spinazie – witte peper – 1 cordon rouge van &Samhoud (AH)

De Cordon Rouge maak je in de oven in 10 minuten op 180C knapperig en warm. De aardappelpuree maak je in 2 minuten door het poeder te mengen met kokend water en hier roer je de rauwe spinazie doorheen. Beetje witte peper erdoor en je hebt een chille stamppot. De Cordon Rouge serveer je ernaast en klaar ben je!

Een super makkelijke maaltijd om klaar te maken, maar ik vond het echt geen aanrader. De puree was prima, die heb ik al honderd keer zo gegeten. De cordon rouge vond ik alleen echt tegenvallen. De smaak was goed en hij was lekker knapperig van de buitenkant, maar verder vond ik ‘m erg droog. Ik had een beetje verwacht dat de (geiten)kaas er wel uit zou lopen, maar dit was echt een droge massa aan de binnenkant. En ook het tomatengehakt vond ik erg droog.

Heel misschien dat het komt omdat ik ze misschien net te lang in de oven heb gedaan (12 minuutjes), maar ik kan het me bijna niet voorstellen.

Super jammer, want normaal ben ik echt fan van de &Samhoud producten die bij AH te koop zijn. Maar dit vond ik geen succes…

Wil je tóch iets vergelijkbaars eten? Neem dan de Toscaanse carré van Tivall! Die vond ik echt heul lekker en zou ook goed passen bij deze stamppot.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER VEGETARISCHE VLEESVERVANGERS:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *