Tortizza bianco met truffelmayo, parmaham, mozzarella en veldsla

tortizza_parmaham_truffelmayo_veldslaHoi allemaal! Ik heb gisteravond echt heel erg lekker gegeten. De hele dag stond ik al in de keuken om wraps klaar te maken voor mijn tweede boek en ‘s avonds ging ik sporten en daarna zou ik nog moeten koken. Maar ik dacht dat ik daar echt geen zin meer in had. Toen ik na het sporten in het Vondelpark neerstreek, stond ik echt op het punt om een pizza te bestellen. Zo eentje met truffel, mascarpone en parmaham. Maar toen dacht ik: hallo; je hebt nog ham, truffelmayo én crème fraîche in huis, knutsel zelf maar wat. En dat deed ik. En dat slaagde grandioos goed. ZO lekker!

Nodig voor één persoon: 2 wraps – 2x de bolle kant van crème fraîche – 4 plakjes parmaham – een handje veldsla – 1 bol mozzarella – peper & zout – paar theelepels truffelmayo

Verwarm de oven voor tot 180C. Smeer de wraps in met crème fraîche en verdeel er gescheurde plakjes parmaham over. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel ook over de wrap. Beetje peper en zout erover en zet ‘m dan 15 minuten in de oven. Je hebt nu dus twee tortizza’s voor jezelf. Zodra ze uit de oven komen verdeel je er wat veldsla over en je eindigt met een paar flatsen truffelmayo. KLAAR!

Zo zo zo lekker.

Overigens leg ik de tortizza’s altijd bovenop elkaar, want praktisch gezien is het heel onhandig om een gerecht te hebben ter grootte van twee pizza’s. Maar het kan dus gewoon op elkaar. EET SMAKELIJK! (Dat ga je echt doen: zooo lekker).

IK HEB EEN KOOKBOEK!
YES! Al meer dan 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf enBol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

 

2 reacties op “Tortizza bianco met truffelmayo, parmaham, mozzarella en veldsla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *