
Nodig voor één persoon: 2 wraps – 2x de bolle kant van crème fraîche – 4 plakjes parmaham – een handje veldsla – 1 bol mozzarella – peper & zout – paar theelepels truffelmayo
Verwarm de oven voor tot 180C. Smeer de wraps in met crème fraîche en verdeel er gescheurde plakjes parmaham over. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel ook over de wrap. Beetje peper en zout erover en zet ‘m dan 15 minuten in de oven. Je hebt nu dus twee tortizza’s voor jezelf. Zodra ze uit de oven komen verdeel je er wat veldsla over en je eindigt met een paar flatsen truffelmayo. KLAAR!
Zo zo zo lekker.
Overigens leg ik de tortizza’s altijd bovenop elkaar, want praktisch gezien is het heel onhandig om een gerecht te hebben ter grootte van twee pizza’s. Maar het kan dus gewoon op elkaar. EET SMAKELIJK! (Dat ga je echt doen: zooo lekker).
IK HEB EEN KOOKBOEK!
YES! Al meer dan 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf enBol.com.
LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM | YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet
Jeanneke zegt:
Dit is ook echt heel lekker met gerookte zalm ipv parmaham (en als je dan heel luxe wilt doen, dan ook avocado erop)
Rachel Kromdijk zegt:
Ziet er weer verrukkelijk uit zeg!