To Go: Couscous met avocado, vijgen, pistachenoten, parmezaanse kaas en veldsla

Hoi hoi! Gisteren had ik een treinreis van Den Haag naar Assen op de planning staan en nét rond etenstijd zou ik in Assen aankomen en dus leek het me wel verstandig om wat lekkers mee te nemen in de trein. Ik maakte daarom in alle vroegte op zaterdagochtend een couscoussalade, met allemaal lekekre ingrediënten die ik nog in huis had.

Nodig voor één persoon: 1 vijg – ½ avocado – 60gr couscous – handje veldsla – eetlepel pistachenoten – eetlepel parmezaanse kaas

Laat de couscous wellen in een zelfde hoeveelheid koken water. Snij de avocado in kleine stukjes en roer door de couscous. Hak de pistachenoten fijn en snij de vijgen in partjes. Meng alles, dus ook de veldsla en parmezaanse kaas erdoor en doe het in een meeneembakje met een vorkje en klaar!

Nu zijn de ingrediënten voor deze couscous stuk voor stuk goddelijk, maar alles bij elkaar was het toch eigenlijk best wel een saaie salade. Ik heb ‘m wel opgegeten, maar zou ’t geloof ik niet nog eens maken. Er miste echt een sterke of sappige smaak in het geheel en ik heb nog niet bedacht wat dat dan had moeten zijn. Maar goed, het was echt een prima maaltje om mee te nemen en om je buik te vullen tijdens een veel te drukke ubergare treinreis op een klapstoel in de tussenruimte van de coupées in de trein van Den haag naar Assen. 😀


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

8 reacties op “To Go: Couscous met avocado, vijgen, pistachenoten, parmezaanse kaas en veldsla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *