Gruwelijk lekker: Wraps met kip, vijgen, pistachenoten, avocado, zure room, parmezaanse kaas en veldsla

Hoi allemaal! Gisteravind was ik bij le boyfriend en we hadden geen zin om te koken en dus bestelden we New York pizza. Daar bestel ik eigenlijk nooit m’n pizza’s, maar het was wel weer eens het proberen waard. Ik ging voor een 2 smaken pizza met op de ene helft tomaat, mozzarella en pesto en op de andere helft allemaal lekkere vega dingen. En potverdikkie, wat viel die pizza tegen. Echt, wat stom. Het smaakt helemaal niet naar Italiaanse pizza, mijne was veel te ver doorbakken en de olijven en pesto waren echt van die fabrieksolijven en pesto, van slechte kwaliteit. En niet eens goedkoop waren ze ook nog, die pizza’s. Balen! Bovendien heb ik vandaag de hele dag met gruwelijke buikpijn gelopen van die vette pizzahap. Niet voor herhaling vatbaar. Bestel jij wel eens bij New York Pizza? En bevalt ’t je dan?

Nou goed. De hele dag buikpijn dus, met op het einde van de dag een goede piek waardoor ik echt naar huis móest van werk, ik kon niet meer rechtop zitten (nice). Maaarrrrr ik moest nog boodschappen doen voor een heerlijk avondmaal en dat deed ik dus maar met de gruwelijkste buikpijn ooit (en stiekem met m’n gulp open en m’n boodschappenmandje ervoor, hahaha). Ik haalde een aantal heerlijke ingrediënten en maakte daarvan écht een hele lekkere maaltijd. Hier komt ‘ie!

Nodig voor één persoon: 2 vijgen – 1 kipfilet – 1 avocado – 1 eetlepel pistachenoten ongezouten – 2 eetlepels zure room – beetje Parmezaanse kaas – handje veldsla – 2 wraps

Snij de kipfilet in stukjes en bak goudbruin in de pan. Snij of prak de avocado. Verwarm de wraps en smeer daarna in met zure room. Verdeel de avo en veldsla erover en dan de kip. Was de vijgen, snij het topje er af en snij in partjes. Verdeel die over de wrap. Strooi er wat pistachenoten over en een beetje parmezaanse kaas en vouw dicht. Et voila!

Deze maaltijd klinkt niet alleen heel lekker, dat was ‘ie ook zeker! De smaken gaan heel goed met elkaar, het was een hele vullende maaltijd (misschien ook net wel te veel voor 1 persoon) en het zag er ook nog mooi uit. Me likie!

Nou, nu is het tijd om te gaan slapen. En ik heb er vét veel zin in, dus dat ga ik maar eens doen. Adios!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

4 reacties op “Gruwelijk lekker: Wraps met kip, vijgen, pistachenoten, avocado, zure room, parmezaanse kaas en veldsla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *