Je kunt mijn kookboek NU bestellen!

JONGENS, HET IS ZO VER! Het is 1 oktober en over drie weken ligt mijn kookboek in de winkel! En het toffe nieuws is; je kunt hem nu al bestellen via DEZE link. Dan bestel je nu het boek en krijg je ‘m rond 21 oktober thuis bezorgd. Het kan niet eerder omdat het boek nu nog gedrukt wordt, hahaha 😀 Wiehoeeee!

Dus, wil je een van de eersten zijn die mijn eerste boek, waar ik zo hard aan heb gewerkt en waarvan ik zo benieuwd ben wat je er van gaat vinden, in handen heeft? Bestel ‘m dan meteen! 😀

Voor wie de afgelopen tijd totaal onder een steen heeft gelegen (is helemaal niet erg, overkomt mij vaak zat), nog even op een rijtje waar ik het in vredesnaam over heb:

IK BRENG EEN KOOKBOEK UIT! Het Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet – kookboek. Het ligt vanaf 21 oktober in de winkel (te bestellen via mijn blog (dat kan dus nu al) en te koop bij o.a. Bruna en Bol.com). Het is een bundeling van de allerbeste recepten online. Een kookboek met 70 recepten zoals je ze van me gewend bent; simpel & makkelijk en ingedeeld in leuke hoofdstukken met persoonlijke verhaaltjes, tips en andere krabbels.

Wat mot dat koste? 
Het boek kost 20 euro. Niet meer, niet minder 🙂

Leo, ik wil je kookboek!
Voor de verkoop van het boek ben ik een samenwerking aangegaan met de webwinkel Soemer.nl. Wanneer je het boek via deze website bestelt, hou ik er een leuk extra percentage aan over, bovenop het percentage dat ik sowieso krijg als auteur. Bestel het boek dus via deze link, daar word ik blij van :D.

Ik woon in het buitenland, wat nu? 
Awesome! Te cool dat je mijn blog volgt, ook al woon je niet echt in de buurt. Natuurlijk kan ook jij het kookboek krijgen, gewoon thuis bezorgd. Ik raad je aan om het boek dan te bestellen via bol.com. Dit kan echter pas als het boek in de winkels ligt, dus rond 20/21 oktober kun je ook daar helemaal los gaan. Nog heel eventjes geduld dus!

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust hieronder! Ik hoop dat jullie net zo excited zijn als ik dat het nu écht heel erg dichtbij komt. Oh, ik vind het zó spannend!! (Ik gebruik veel te veel uitroeptekens en lelijke :D-smileys).

PS: Wil je een gesigneerd exemplaar, kom dan gezellig langs op de boekpresentatie op 21 oktober vanaf 5 uur in Pacific Westerpark. Meld je wel even aan voor het facebookevent, want er kunnen eigenlijk max 150 man in…. Dus, wees er op tijd bij en dan zie ik je daar!

AAH! Ik ben zo blij! 😀


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

12 reacties op “Je kunt mijn kookboek NU bestellen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *