Chicken tikka masala van Jamie Oliver

Hoi allemaal! Welkom nieuwe mensen 😀 Vandaag heb ik echt de hele dag naar het aantal likes gekeken op mijn facebookpagina omdat ik de 50.000 zou gaan aantikken en WIEHOE HET ZIT ER RUIM OVERHEEN! Vandaag heb ik gewoon de 50.250 likes aangetikt op facebook. ZO LEUK! Het is maar een getalletje, maar het is zo leuk om te bedenken dat er gewoon 300 mensen zijn die vandaag mijn blog hebben leren kennen. WELKOM leuke nieuwe mensen!

Vanavond kookte ik alleen niet zelf, dus ik heb niet echt een recept voor jullie. Maar wel een beetje. Ik ging een hapje eten bij Laura. Haar leerde ik een paar weken geleden kennen toen ze bij mij kwam eten om een artikel te schrijven voor Jamie Magazine over mijn kookboek, maar het was zo gezellig dat we meteen een nieuwe eetdate planden en vanavond was het zo ver! Laura ging voor me koken en zij heeft echt veeeeeel meer verstand van eten, dus mijn verwachting was hoog ;-).

Ze maakte een heerlijke curry, chicken tikka masala. Ik had nog nooit curry gegeten, hahaha, maar at echt gruwelijk lekker. Persoonlijk zou ik het te veel werk vinden, maar het was wel echt heel lekker. Dus heb je een keer tijd en toevallig veel kruiden in huis, maak dit gerechtje dan lekker zelf klaar! Het is een aanrader en het recept vind je hierrrr (Laura heeft er toevallig zondag zelf over geblogd voor Jamie Magazine).

De curry is helemaal niet scherp, zoals ik had verwacht, héél smaakvol en hoewel ik koriander écht niet lust, was het heel erg lekker. En dan met kokosrijst, ooooh mjam! Aanrader dus 🙂

Heb jij wel een een curry gemaakt?


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

6 reacties op “Chicken tikka masala van Jamie Oliver

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *