Spaghetti met paddenstoelen, geitenkaas, rucola en croutons

Ik voelde me vandaag de domste foodblogger op aarde. Falend. Stond ik hoor, in de keuken mijn lekkere pastaatje klaar te maken. Een pasta met hele basic ingrediënten zonder toevoegingen of sausjes en tja, zo’n maaltje kan dan wel wat peper & zout gebruiken. Wat denk je? ZOUT OP! Noooooo. Echt geen korrel meer, nergens. Boeeee! Maar evengoed was m’n eten best wel lekker. Maar het zou zéker lekkerder zijn met zout. Dus; note to self: zout halen. En dan maak ik dit gewoon nog eens klaar, want oeiiii wat was deze pasta met geitenkaas, paddenstoelen, rucola en croutons al lekker. Benieuwd naar het recept?

Nodig voor één persoon: een hele zak paddenstoelenmelange met bieslook en paprika van AH (bestaat uit kastanjechampignons en zwammen, gesneden, want de mens is lui) – 2 handjes rucola – spaghetti – wat verse zachte geitenkaas – peper – olijfolie – ZOUT – 1 sneetje brood (voorkeur: donker)

Kook de spaghetti in 8 minuten gaar. Bak de paddenstoelenmelange in olijfolie rondom bruin in 8 minuten. Snij een sneetje brood in blokjes en bak in veel olijfolie in de pan. Voeg er zout & peper aan toe; dan krijg je awesome croutons. Doe rucola in je bord, roer de paddenstoelen door de spaghetti en leg op de rucola. Verdeel er geitenkaas over en top af met de broodkruimels (dat was ik op de foto even vergeten). Beetje peper erover en klaar!

Heel lekker, maar ik miste dus wel het zout, wanttttt het is een hele pure maaltijd met weinig heel uitgesproken smaak, dus zout trekt dan net even alle smaak wat omhoog. Maar prima! Lekker gegeten 🙂

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER LEKKERS MET GEITENKAAS:

3 reacties op “Spaghetti met paddenstoelen, geitenkaas, rucola en croutons

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *