Leonie’s week 21: nieuw werk, twee betaalde opdrachten, KOOKBOEK UITVERKOCHT, cocktailworkshop, borrelen & hipstertournee

Hoi allemaal! Ik wil kijken of ik mijn wekelijkse dagboek weer kan gaan bijhouden op mijn site. Dit heb ik in het verleden al een tijdje gedaan, maar heel onregelmatig en ik wil toch kijken of het lukt om iedere zondagavond/maandagochtend te vertellen over mijn afgelopen week. Ik vind het zelf leuk om te delen (en terug te lezen haha) en helemaal omdat ik nu zo’n leuk leven leid (nieuwe baan, happy single, heel veel uitgaan, gruwelijk veel activiteiten voor m’n blog en gewoon overall heel leuk) is het tof om het op te schrijven. Dus, ik vind het leuk, maar ik ben ook heel benieuwd of jullie het interessant vinden om te lezen. Dus dat hoor ik graag hieronder in de comments! Oké, let’s do this. PS: Ik hou deze week een alcoholvrije week. Leuk detail.


Maandag

Bij mijn nieuwe baan als hoofdredactrice van Vrouwen.nl (heb ik dat überhaupt al verteld hier op mijn blog?!), werk ik van maandag t/m donderdag op het kantoor van EENmedia in de foodhallen in Amsterdam. Gruwelijk heerlijke locatie. Ik begon de week dus gewoon met een werkdag (wel een hele leuke want I love my new job!). Daarna sjeesde ik naar huis want ik moest een advertorial voor Maggi schrijven. Dat recept komt later online. Ondertussen ontving ik nog de schandaligste H&M bestelling ooit en ‘s avonds was ik druk met van alles, maar ik weet niet meer wat. Top dagboek dit! 😉

Dinsdag

Wederom een werkdag! Ik voelde me een beetje ziekjes, maandag ook al, en daarom besloot ik dinsdagavond niet naar dansles te gaan. In plaats daarvan at ik een flinke maaltijd met veel groentes en hing ik de hele avond op de bank. Wat overigens wel weer een productieve blogavond was. Oh en heel leuk: dinsdag ontdekte ik dat mijn kookboek helemaal uitverkocht is! 😀

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 19 Mei 2015 om 4:20 PDT


Woensdag

Ook op woensdag moest ik gewoon werken. We begonnen de dag heel vroeg met een redactiemeeting van 9 tot 12 en daarna stortte ik een klein beetje in. Daarom gingen we lunchen in de foodhallen, om even ons hoofd leeg te maken. Ik bestelde een wrap met falafel van Maza en at echt heel erg lekker. Dikke aanrader en best betaalbaar: 5 euro voor een flinke lunch.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 20 Mei 2015 om 3:43 PDT

‘s Avonds ging ik met oud collegaatjes van DeLaMar eten bij marketingmanager Martine, die net naar Haarlem is verhuisd. House warming it is! Ze kookte een lekkere pasta met spare ribs voor ons en ik probeer het recept nog bij dr los te krijgen, zodat ik ‘m hier kan delen. Dus, binnenkort online! ‘s Avonds laat bleven we met z’n allen bij Tinus om RTL Late Night te kijken, want Tjitske Reidinga zat aan tafel om te praten over Terug naar toen, de zomerkomedie die deze zomer in DeLaMar speelt. Vet goed item was het!

Oh, en ook leuk op woensdag: Marte & ik hadden onze eerste viral te pakken met YOUNEEDDIS.com! Heb je ‘m al gezien? De Balkonbar? Hij ging echt retegoed op facebook

241.920 mensen bereikt, met onze facebookpagina waar we nog maar 861 likes op hebben. TROTS 😀

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 20 Mei 2015 om 1:47 PDTDonderdag

Donderdag was dan alweer mijn laatste werkdag voor Vrouwen.nl deze week. Overdag werkte ik gewoon en ‘s avonds ging ik met collega Mariëlle naar een cocktailworkshop van Havana rum. Tussendoor ging ik even langs huis om een tweede recept voor Maggi klaar te maken voor een advertorial die ik ook nog moet schrijven. Ook dat recept binnenkort online! 😀

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 21 Mei 2015 om 1:02 PDT

Na de cocktailworkshop in Amsterdam Noord, waar we gruwelijk verdwaalden- maar wel verrukkelijke mojito’s maakten, ging ik naar Winston Kingdom voor een optreden van friend Amber. Ik was alleen veel te laat en miste daardoor het hele optreden, maar we hebben nog wel ff lekker gedanst. Ik ben de hele week al extreem in party-modus omdat ik vorige week vrijdag uitging naar echt een top-feestje in de Melkweg en ik de hele week op mijn iPhone nog de Spotify playlist aan het luisteren ben. Bump ‘n Grind op de fiets door Amsterdam. Love it.

Vrijdag

Vrijdag is voor mij tegenwoordig mijn blogdag en dus stond ik alweer vroeg op om aan de slag te gaan. Om 9 uur lag ik in het zwembad voor een portie beweging in dit omalijf en om 11 uur stond Jamie Magazine op de stoep bij mij thuis om een video op te nemen. Tot een uur of 1 filmden we twee video’s (in het Nederlands en in het Engels, haha) en at ik heel veel springrolls. Daarna moest ik nog m’n eigen tostivideo opnemen en ‘s middags ging ik naar de kapper.

Ik liet m’n haren knippen bij Bubblekid, op de Ferdinand Bolstraat. Vet leuke kapperszaak, zonder spiegels en met vollegide chillheid treatment: mijn haren werden gewassen met zilvershampoo waardoor ze echt veel lichter werden en ik werd heel goed geknipt, jeej! Ik was dan ook een godsvermogen kwijt (47 euro, de fuck.. in Assen betaal ik 15 euro voor de kapper), maar ik ben wel heel blij met hoe het nu zit.

Daarna ging ik borrelen met oud DeLaMar collega’s en belandden we bij Bar Moustache, waar ik al een uitgebreide blog over schreef.


Zaterdag

Op zaterdagochtend stond ik weer optijd op, om toch nog vrij veel dingen te doen. Op de planning: de vrijdagvideo editten en online zetten, zwemmen, twee advertorials uitschrijven, een blog schrijven voor Foodness.nl en Ondertussen.nl en mijn blogs van de afgelopen week inhalen. Best druk. En dat lukte dus ook niet allemaal. Na een ochtendje thuiswerken en zwemmen, dook ik ‘s middags het koffietentje Koffie Ende Koeck in, om even te knallen. Ik zat er twee uurtjes en dronk graankoffie (#hipster) en at een taartje :). Daarna ging ik terug naar huis om wat op te ruimen, heerlijk te koken en ‘s avonds ging ik met een vriend wijntjes drinken. Mjam! #alcoholvrijeweek.

Zondag Via een foto op instagram ontdekte ik dat het Pinksteren was, totaal niet aan gedacht. Ik had vandaag afgesproken met mijn ex-schoonmoeder, die ik sinds het uit is (6 maanden) niet meer had gezien. Rond een uur of 5 was ik weer terug in Amsterdam en dook ik nog even het park in om te genieten van de laatste zonnestraaltjes (en een glutenvrij biertje die heel lekker was!). Wat denk je? Neus verbrand. Boeeee! Daarna terug naar huis om lekker eten te bestellen. Ik had écht geen zin om te koken en dus bestelde ik vlees in gorgonzolasaus en het was heerlijk. ‘s Avonds keek ik Sisterhood of the Traveling Pants deel 1 & 2 en ik ging op tijd naar bed 🙂 Tijd voor een nieuwe week!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 24 Mei 2015 om 8:36 PDTLEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK + Op snapchat @lterveld ga ik de hele dag helemaal los met foto’s van wat ik eet & aan het doen ben.

3 reacties op “Leonie’s week 21: nieuw werk, twee betaalde opdrachten, KOOKBOEK UITVERKOCHT, cocktailworkshop, borrelen & hipstertournee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *