Simpele ravioli met paddenstoelen en paddenstoelensaus

Hi there! Gisteravond was ik naar de opening van een nieuw Italiaans restaurant in Amsterdam en dan denk je: LEKKER ETEN. En dat was zeker zo, maar we kregen alleen hapjes om te proeven. Gelukkig wist ik dat van te voren (Thank God) en dus at ik thuis alvast een klein avondmaal. Niet te veel, maar wel knetter lekker Italiaans, want ik zat helemaal in Italian vibes.

Ik maakte een pasta met paddenstoelen en paddenstoelensaus en deed ongeveer niets zelf. Super simpel en toch lekker. Wel ook een beetje te makkelijk, maar hey; ik had haast.

Nodig voor één persoon: 1 bakje shiitakes (paddenstoelen) – verse groene ravioli (spinazie en kaas vulling) – Grand Italia pastasaus fungi porcini

Kook de ravioli in een paar minuten gaar. Bak in de tussentijd de hele shiitakes in een pan met olijfolie. Zorg dat ze lekker een beetje grillplekjes krijgen, dan zijn ze het lekkerst. Voeg als laatste een beetje pastasaus toe aan de paddenstoelen. Giet ook de ravioli af en roer door de pastasaus. Klaar!

Je zou het nog kunnen aftoppen met peterselie of ringetjes bosui. En een beetje peper en zout (grove korrels). Maar! Ik vond het al best wel een lekkere maaltijd. Suuuuper simpel, maar echt perfect als gehaast klein avondmaal. En die Grand Italia pastasaus viel me echt alles mee. Ik had verwacht dat dit heel chemisch champignonnerig zou smaken en dat viel dus wel mee. Lekker!

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

2 reacties op “Simpele ravioli met paddenstoelen en paddenstoelensaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *