Salade met aardbeien, feta, avocado, pompoenpitten en balsamico azijn

Hoi hoi! Op deze donderdagavond wilde ik een beetje gezond eten, omdat ik vrijdag t/m zondag naar een festival ga en vast genoeg crap binnenkrijg. Ik maakte dus een salade, wat ook nog eens prima is met dit weer.

Nodig voor één persoon: 150gr sla (bvb gemengde salade) – ongeveer 10 aardbeien – wat feta – een handje pompoenpitten – balsamicoazijn in spray – 1 avocado

Je snijdt de aardbeien in stukjes en besprayt die met wat balsamicoazijn. Dit laat je even intrekken (‘t liefst echt een halfuurtje, maar 10 minuten is ook te eten;)). Dan meng je alles voor je salade in een kom door elkaar en klaar!

Ik vond de smaken heerlijk bij elkaar dus wat dat betreft geslaagd, maar ik was er na een tijdje wel op uitgekeken. Misschien dus beter als bijgerecht dan als hoofdgerecht.

Dat was giateravond! De komende drie dagen ben ik op WELCOME TO THE VILLAGE, wat volgens mij een heel cute festivalletje in Leeuwarden moet zijn. Ik zal dus niet bloggen, maar wellicht vind ik ergens in the middle of friesland bereik en kan ik m’n facebookpagina updaten 😉

(PS:Is er een kansje dat ik een lezer tegenkom? Je herkent me aan een roze gipsarm!)

Misschien vind je dit ook lekker:


6 reacties op “Salade met aardbeien, feta, avocado, pompoenpitten en balsamico azijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *