Rijstsalade met zeewier, zalm en avocado

sushiHoi! Gisteravond had ik gesport en wilde ik een lichte maaltijd ná het sporten eten. Ik had ook niet echt heel veel zin om te koken en dus maakte ik een slap aftreksel van een sushi bowl: een rijstsalade. Niet echt een grandioos succes, maar wel prima.

Nodig voor één persoon: 1 kopje witte rijst – paar plakjes gerookte zalm – Japanse zeewiersalade – sojasaus – 1/2 avocado

Kook de rijst in 8 minuten gaar. Giet af en spoel af met koud water. meng de rijst met de avocado (stukjes), zalm en Japanse zeewiersalade. Beetje sojasaus er doorheen en klaar!

Zo simpel! En dat proef je, want het was intens saai. Als je echt een keer een lekkere sushi bowl wil maken, moet je deze eens proberen. Véél beter.

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *