VIDEO: En de grootste Calvé Broodje Unox Saus-fan is…

fanbezoek3Gesponsord – Hoi allemaal! Een paar weken geleden mocht ik via mijn blog het geweldige nieuws naar buiten brengen dat vanaf maart de beroemde en geliefde Calvé Broodje Unox Saus in een fles in de supermarkt verkrijgbaar is. Woehoeee! En dat niet alleen; ik ging samen met Sabine van Ohmyfoodness.nl op zoek naar de grootste Broodje Unox Saus-fan van Nederland en kan inmiddels verklappen: we hebben haar gevonden! En! We hebben haar een bezoekje gebracht om de allereerste fles Calvé Broodje Unox Saus te overhandigen. En met ‘een bezoekje’ doe ik dit knetterhysterischhilarische fanbezoek tekort. Benieuwd hoe het ging? Ik ga je er uitgebreid over vertellen, want wat een belevenis was dit. #anotherdayattheoffice

Ik begon de dag met een treinrit naar Den Haag, want daar woont onze grote fan. Uit meer dan 600 reacties viel het verhaal van de vriendinnen Alice en Frederique ons meteen op; hun vriendschap was ontstaan door Broodje Unox Saus. Nou, een beter verhaal krijg je bijna niet. Tijd om Frederique te verrassen met een bezoek.

Na veel geregel en gebel heen en weer kwamen we achter het adres van onze fan. We regelden een heuse fanfare (de officiële Unox-band; een stel fantastisch enthousiaste mannen op leeftijd die stuk voor stuk hun roeping naar Broadway hebben gemist, haha), genoeg broodjes Unox om een mooi feestje te bouwen en natuurlijk de jaarvoorraad Calvé Broodje Unox Saus die we aan Frederique zouden overhandigen.

Om 11 uur stapte ik in de trein naar Den Haag. Daar meette ik Sabine en de cameraploeg en we gingen aan de slag met een leuke intro voor de video die Calvé maakte van het hele event. Ik vind het zelf super tof om te merken dat ik echt al heel relaxt voor een camera sta en het echt heel leuk vind om te doen, dat filmen en presenteren. Ook met Sabine, die ik nog niet veel vaker had gezien, had ik een goeie klik. Yay!

fanbezoek1

Om kwart over 2 was het tijd om Frederique te gaan verrassen. We hadden bedacht dat ik met de allereerste fles Calvé Broodje Unox Saus voor de deur zou staan. Zo gezegd; zo gedaan. Toen ik aanbelde vond ik het zelf ook wel een beetje spannend; ik stond daar random in Den Haag bij een meisje voor de deur met een hele cameraploeg om me heen. Ik voelde me echt even heel Robert-Ten-Brink-All-You-Need-Is-Love. Hilarisch!

fanbezoek2

Frederique reageerde gelukkig heel leuk toen ze opendeed. Wel een beetje overvallen, maar ik hoop dat ik haar een beetje gerust heb kunnen stellen. Ik nam onze grootste fan mee naar een pleintje dicht bij haar huis, waar Sabine op ons wachtte om Frederique een jaar lang gratis Calvé Broodje Unox Saus in fles aan te bieden. En dit moment was echt TOP! Check de video!

De geweldige fanfare van Unox stond te spelen, Frederique werd overdonderd en er hadden zich al behoorlijk wat mensen om ons heen verzameld die ook wel een Broodje Unox wilden proberen. En tja; het werd hoog tijd om zelf ook even een broodje met de befaamde saus te nuttigen.

fanbezoek4

We kletsen nog wat na onder het genot van een worst (…)(echt, zoveel over ‘worsten’ en ‘saus overal op smeren’ typen maakt me behoorlijk dubbelzinnig haha), de fanfare speelde keihard en super enthousiast een mooi scala aan hits van vroeger (echt deze mannen waren zó lief) en we maakten er met z’n allen echt een hysterische worstenparty van. Wat tof om mee te maken en wat tof om hier onderdeel van te zijn!

Na een uurtje was het feestje voorbij en ging Frederique, met haar vrachtlading saus weer naar huis. Frederique: SUPER THANKS voor je bijdrage. Het was awesome!

fanbezoek5

Heb ik je nu vet lekker gemaakt met dit verhaal waarin ik toch wel minstens vijftig keer Calvé Broodje Unox Saus heb genoemd? Mooi: je kunt vanaf deze week de saus gewoon in een fles in de supermarkt kopen. En dat is tof, want dit is zó lekker.

Binnenkort komt er een recept online met deze saus, waarbij ik ‘m ga gebruiken op een andere manier dan je gewend bent van het Broodje Unox, dus stay tuned! Geniet er van!

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

Eén reactie op “VIDEO: En de grootste Calvé Broodje Unox Saus-fan is…

  • Hi AshleyI am in BYW course with you. So glad i clicked on your link from the forum. Your book list is spot on for me ! I am going to look for these…. since I think I have had 2 in my hands and didn’t buy..but you convinced me!! The bottom one (B02BWISE)&#8Y3A;was like the gospel to me when I had my babies – worked with ALL THREE of them PERFECTLY !!!! Can’t recommend it highly enough !!Your Polyvore is also impressive !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *