Ravioli (spinazie en kaas) met de lekkerste pastasaus ooit

Dag leuke lezer. Ik heb deze week geproefd waar de hemel naar moet smaken. Ik denk misschien wel dat ik nog nooit zoiets lekkers heb geproefd, als de gerookte tomatenpuree die ik donderdag proefde. En als je dat zo leest geloof je er natuurlijk niks van, maar ik zwéér je: ik was tussen 6 en 7 even in de hemel. Door mijn pastasaus gemaakt met de gerookte tomatenpuree van Marks & Spencer. En nee dit is niet een gesponsorde post, dit is oprechte enthousiasme.

Nodig voor één persoon: gehakt voor 1 persoon – 1/2 zak wokgroentes naar keuze (ik had die met kastanjechampignons en rode ui) – verse ravioli met spinazie en kaas (koelvak) – 1/2 flesje Marks & Spencer Smokehouse Tomato Sauce – 1/2 bol mozzarella


Bak het gehakt rul. Voeg de wokgroentes er aan toe en bak even mee. Kook ondertussen in 4 minuten de ravioli gaar. Voeg de tomatensaus toe aan de gehakt en groentes en laat even mee pruttelen. Serveer de saus op de pasta en doe wat mozzarella on top. Eet smakelijk!

Nou, en dat was dus verrukkelijk. Je hoeft er zelf geen ruk aan te doen, die saus is gewoon fantastisch van zichzelf en dat is vrij geweldig. Echt, mjam!

Ik denk dat de saus ook perfects als spare rib marinade kan gaan dienen ennnnn mijn vader tipte dat ’t waarschijnlijk ook chill is om een tapenade mee aan te maken.

Je moet trouwens wel echt van een rokerige smaak houden. Het gaat bijna richting barbecuesaus (which reminds me: je zou er ook een awesome tortizza bbq-style mee kunnen maken). Maar ik ben gék op rokerig (helemaal niet; ik haat gerookte zalm en gerookte kipfilet)(maar I love rokerige whisky). Anyway: lekker. Probeer het.

Doei!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER LEKKERE TOMATENPASTA’S:

5 reacties op “Ravioli (spinazie en kaas) met de lekkerste pastasaus ooit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *