Tortizza met salami, tomaat, avocado, veldsla, mozzarella en parmezaanse kaas

Goedemiddag! Live vanuit de trein terug uit Nijmegen ga ik je vertellen over mijn avondeten van afgelopen dinsdag. Ik maakte een tortizza klaar, want ik had zin in een lichte, makkelijke maaltijd. Ik had alleen weinig zin in boodschappen en daarom maakte ik er een klaar met restjes die ik nog in huis had. Of dat echt geslaagd was?


Nodig voor twee tortizza’s (1 persoon): plakjes worst – 1/2 avocado – 1 tomaat – 1 blikje 7ct tomatenpuree – handje veldsla – eetlepel geraspte parmezaanse kaas – 2 grote wraps – 1/2 bol mozzarella

Smeer de wraps in met tomatenpuree. Beleg ze met schijfjes tomaat, plakjes worst, de avocado in stukjes, mozzarella erover verdelen. Doe de tortizza een minuut of 10-15 in de oven op 180C en maak ‘m dan af met veldsla en parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Het lekkere aan deze tortizza is gek genoeg die warme avocado. Sinds ik dat laatst voor het eerst eens heb uitgeprobeerd, is het wat mij betreft een keeper. Ik vond het vlees (ik had plakjes parmaham en chorizo) niet heel geslaagd, maar ik ben dan ook niet ontzettend fan van salami-achtig vlees op mijn pizza. Maar goed, het waren restjes dus prima. Tortizza is met dit weer echt sowieso een gruwelijk goed idee, dus aan de slag! 😀

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER TORTIZZA’S:

2 reacties op “Tortizza met salami, tomaat, avocado, veldsla, mozzarella en parmezaanse kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *