Verse pasta met gehakt, pastasaus, peterselie, mozzarella, tomaten en brood met kruidenboter

Hoi allemaal! Het is 11 uur ’s avonds en ik zit nog zoooo vol van m’n avondeten. Ik heb echt veel te lekker en daardoor veel te veel gegeten. Mmmmm! Ik wist niet zo goed wat ik wilde eten vandaag en begon dus maar eens met bedenken wat er allemaal nog in de koelkast stond. Het is een dure maand, dus restjes eten is niet per se een slecht idee… Ik had nog verse lasagne en AH basic pastasaus wist ik en daar kon ik wel wat mee. In de supermarkt haalde ik alles erbij waar ik zin in had, dan moest het vast een lekkere maaltijd worden. En dat werd het! Man, man, man.

Nodig voor twee personen: 300gr rundergehakt – 4-5 tomaatjes aan de tros (ter grootte van ongeveer een pingpongbal?) – 1/2 pot AH basic pastasaus – 1 bol mozzarella – 1 afbak stokbrood met kruidenboter er al in – wat verse peterselie – 1/2 pakje verse lasagnebladen

Bak het gehakt rul in olijfolie in een wokpan. Snij de lasagnevellen in repen (in 4en in de lengte) en kook in 4 minuten gaar. Bak het stokbrood in 10 minuten af in de oven op 180C. Voeg de saus en wat gesneden peterselie toe aan het gehakt en laat lekker pruttelen. Snij de tomaten in vier partjes en toe ook toe in de saus. Laat pruttelen. Serveer de mozzarella in stukjes on top of de pasta, doe er nog wat verse peterselie over en wat peper. Serveren met brood on the side, wat eigenlijk totaal niet nodig is maar wel lekker 🙂

Dus, ik zit gewoon nu nog vol. Dat is eeeeecht niet normaal. Maar ik denk dat ik ook echt wel 200gr gehakt en die 1/2 pot saus en het hele afbakstokbrood én alle lasagnebladen zelf heb opgegeten. Veeeeeel te veel. Maar oh zo lekker *hier zo’n gelukkig kijkende smiley*.

Morgenavond komt er geen blogje online want als het goed is ben ik rond dit tijdstip totaal aan de borrel tijdens mijn eerste kerstdiner van dit jaar. Ik ben er helemaal klaar voor! Op een schoenendilemma na…

Tot vrijdag? (Pff, dan zal ik ook wel weer aan de borrel zijn, maar you never know). (Oh, ik verheug me nu al op pizza bestellen).

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

6 reacties op “Verse pasta met gehakt, pastasaus, peterselie, mozzarella, tomaten en brood met kruidenboter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *