Ravioli met warme avocado, tomaat, spinazie en mozzarella

Hello you! Gisteravond had ik even geen zin om te bloggen; hoe is het mogelijk! En toen dacht ik: fuck it, dan doe ik het ook niet. Maar ik at wel lekker, dus dat moet uiteraard wel even gedeeld worden. Ik maakte een maaltje klaar met de dingen die ik nog in huis had. Sinds zaterdag loop ik zonder krukken en dat gaat heel goed, maar aan het einde van de dag, als ik met de tram richting huis ga, ben ik er echt helemaal klaar mee. Daarom besloot ik geen boodschappen te doen en wel wat klaar te maken met de dingen in huis. Maar ik heb echt een beetje rare ingrediënten in huis. Heel veel groentes, maar heel weinig dingen om sausjes, toppings en body’s mee te maken. Dus tja, experimenteren. Wat overigens vanavond pontificaal mislukte, maar gisteravond gelukkig wel goed ging.

Ik maakte een pasta (ravioli, die vond ik ergens achterin de koelkast, totaal vergeten maar nog wel houdbaar) met een sausje van tomaten, warme avocado (my new thing), spinazie, knoflook en mozzarella.

Nodig voor één persoon 1 avocado – 1 tomaat – verse ravioli spinazie en kaas – 1 teen knoflook – 1/2 bol mozzarella – 1 handje spinazie

Snijd de tomaat en avocado in stukjes. Bak eerst de tomaat met een uitgeperste teen knoflook in de pan en voeg na 2 minuutjes de avocado toe. Bak dit een minuut of 2. Kook ondertussen de ravioli in 4 minuten gaar. Voeg ook de spinazie toe aan de groentes en bak mee tot het geslonken is. Gier de ravioli af en doe ook bij de groentes in de pan. Doe op je bord en serveer mozzarella on top. Eet smakelijk!

Vet simpel en best wel gek, maar oprecht heel lekker. Ik had ‘t niet verwacht. Maar ik ben dus fan van warme avocado, dus dan is het sowieso al snel tof. Maar! Ik hou eigenlijk echt niet van die verse ravioli (waarvan de vulling altijd op karton lijkt), en het feit dat ik ‘t nu gewoon eetbaar, wacht; zelfs lekker, vond, zegt wel wat. Dit was een zin met veel te veel komma’s.

Over en uit, bye!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER PASTA:

Eén reactie op “Ravioli met warme avocado, tomaat, spinazie en mozzarella

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *