Leonie’s week 28: Vondeldisco, een wereldreis, PLLEK, op de radio, gratis uit eten en meer!

Holymoly jongens, wat gaan de weken toch snel voorbij en wat lijken ze tegelijkertijd lang te duren. Ook deze week zat ik weer niet stil en maakte ik weer van alles mee. Van eindelijk weer dansen in de Vondelsico, tot een wereldreis naar Nijmegen maken, een interview op de radio geven, gratis uit eten gaan en meer. Benieuwd?

Maandag Mijn maandag begon uiteraard op kantoor. Mijn maandagochtend begint altijd gruwelijk goed, omdat het eerste op mijn to do list: De lekkerste mannen van Instagram dit weekend is. Wat een báán! En daarna schreef ik een artikel over mijn bezoek aan Pitch vorig weekend, waar ik dus een stylereport van publiceerde. Nog een keer: wat een báán! 😀

Verder was maandag heel rustig; niet qua werk, maar wel qua chillheid: geen plannen ‘s avonds, want dat bevalt me wel op maandag.

Dinsdag Dinsdag moest ik dan vroeg uit de veren, want om 8 uur- of half 9- zou RTV Noord Holland bij me op de stoep staan. Benieuwd hoe, wat, waarom en terugluisteren? Dat kan hier!

Daarna ging ik naar werk, waar ik gewoon een prima werkdag had. ‘s Avonds ging ik weer filmen met Claartje van Foodness.nl. We zijn een videoserie aan het maken en het is echt hilarisch. Ook wel ietwat risicovol, maar wij hebben er in ieder geval de grootste lol om. To be continued!

Woensdag Ook woensdag was weer een werkdag. Na werk had ik met oud-collega Saskia afgesproken om te gaan eten bij Ellis. Maar eerst werd ik nog even door de fysio mishandeld (haha nee hoor, maar wel: AU). Oh! En ik kreeg een pakketje van Croma binnen, woehoe! Super chill, want nu heb ik dus duizend groentes in huis én een beauty van een wokpan. Het nieuwe product van Croma (dat claimt 0,0% te spetteren in de keuken) moet ik nog uitproberen. Soon!

Donderdag En toen was het alweer donderdag; mijn laatste werkdag voor het weekend. En dat heb ik gemerkt, mijn hemel wat een drukte! Gelukkig had ik ‘s avonds pas laat plannen, waardoor ik lekker even door kon werken bij Vrouwen.nl.

‘s Avonds had ik per ongeluk drie afspraken gemaakt: oeps. Geluk bij een ongeluk ging mijn radio-optreden bij een grote landelijke zender niet door (boeeee, maar: binnenkort!!) en kon ik m’n drankjes-drinken-met-een-vriend-van-vroeger verzetten naar volgende week. En dus chillde ik ‘m met een heerlijke chardonnay met een andere vriend en toen was donderdag alweer voorbij!

Vrijdag Vrijdag moest ik vroeg op en ik was echt niet te genieten ‘s ochtends. Niks voor mij, ik ben toch niet echt het type ochtendhumeur. Maar ik ben ook gewoon écht niet het type om-7-uur-opstaan-om-om-8-uur-in-een-potentieel-gruwelijk-volle-trein-te-gaan-zitten-voor-anderhalf-uur. Maar goed; mijn ochtendhumeur was van korte duur, toen bleek dat het vet rustig was in de trein naar Nijmegen. In het zonnetje, genietend van de Lowlands-playlist (oh mijn god; Ale Storm wordt volgens mij hilarisch. Wat een bizarre muziek, maar wat een féést gaat dat worden op Lowlands), sjeesde ik dus door het land, op weg naar het Radboud MC.

Twee jaar geleden ben ik aangereden en brak ik mijn rechterarm op twee plekken. Daarvoor moest ik nu nog even naar een onafhankelijke arts in het Radbouw MC. Ja, in freaking Nijmegen. Voor een prutonderzoekje. Zo stom. Maar goed.

Alles viel verder mee deze dag; het onderzoek duurde maar heel even en om half 2 was ik alweer terug in Amsterdam. Chill! Daar had ik niet op gerekend en dus ging ik eens even goed gebruik maken van mijn vrije tijd + het lekkere weer (had ik ook niet op gerekend).

Omdat ik toch al op Amsterdam CS was, besloot ik naar PLLEK te gaan en mijn hipstertournee nieuw leven in te roepen. In Amsterdam Noord, met het pondje naar de NDSM werf, streek ik neer bij PLLEK. Dit is een soort Amsterdams strand met een horecatent erbij. Je moet absoluut niet de wildzwijnbitterballen bestellen, maar verder is het er tóp.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 10 Jul 2015 om 5:48 PDT

Ik kreeg een drankje van een hele aardige jongen, werkte aan mijn blog, YOUNEEDDIS.com en deed zelfs nog eventjes iets voor Vrouwen.nl. Allemaal met m’n mac op schoot, met een heerlijk uitzicht en vol in de zon.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 10 Jul 2015 om 7:00 PDT

Daarna was ik stuk, had ik het bloedheet en ging ik lekker naar huis. Thuis bestelde ik eten en hield ik een Sex and the City marathon. Lekkere party-vrijdagavond, not. Om kwart over 10 viel ik in slaap, haha. Maar dat had wellicht met de zelfgemaakte Gin Tonics te maken…

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 10 Jul 2015 om 9:20 PDT

Zaterdag Zaterdag sliep ik verrukkelijk uit en werd ik heel blij wakker, want zaterdag was een dag waar ik al maanden naar uitkeek. Vandaag ging ik naar de Vondeldisco met vriendinnen Marte, Anouk, Yira en Vivianne. Een vet leuk feestje in het Vondelpark. Het begon al om 3 uur ‘s middags, maar Anouk en ik lagen zo lekker in mijn tuin te zonnebaden dat we pas om 7 uur naar le party gingen.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 11 Jul 2015 om 1:29 PDT

Dit was voor het eerst dat ik zonder krukken op pad ging en dan ook meteen naar een feestje: ai. Maar het ging best goed! Oma moest maar een paar keer even bijkomen op een barkruk en ik heb zélfs een beetje gedanst.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 11 Jul 2015 om 11:26 PDT

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 11 Jul 2015 om 2:55 PDT

Hilarisch onderschrift wat hier nog bij hoort: Viv (links) heeft een hernia, ik (midden) mijn knieschijf uit de kom gehad en nu wil mijn been niet buigen en Anouk (rechts) had buikgriep. Crippleparty!

Mijn hoogtepunt van de avond was dat lezer Tim naar me toe kwam om te vertellen dat ‘ie m’n eten lekker vond. JEEEJ! Vet leuk!

En dit was een hoogtepunt omdat het feestje zelf dit keer een beetje tegen viel… (Tim was ook leuk hoor, daar niet van ;-)). De muziek was de vorige keer toch echt wel chiller en mensen gingen veel meer los. Deze editie echter helemaal niet, dus dat was stom.

Na het feestje gingen we nog ff door naar Schinkelhaven om een drankje en HEUL VEEL eten te eten en nog een liefdesverklaring te ontvangen (lief, bedankt) en toen ging ik naar huis. Bed, I love you.

Zondag Op zondag ging ik alleen het huis uit om langs de fysio te gaan waar ik eindelijk weer eens op een fiets mocht stappen. En shit, dat ging dus echt nog van geen meter. Boeeehoeee! Maar goed, m’n knie doet het wel steeds een klein beetje beter en ik kan al bijna 90 graden buigen. Dat ‘t zo moeilijk kan zijn he? Ongelofelijk. En frustrerend.

Verder gooide ik zondagmiddag nog eens even mijn hele huis om, want ik was de woonkamer zat en ‘s avonds haalde ik eens even een blog-achterstand in.

Dat was week 28!

Op naar week 29. Nu op de planning: twee keer drankjes drinken en vanaf vrijdag: WELCOME TO THE VILLAGE! Dat is een prachtig festival in Leeuwarden, waar ik twee jaar geleden voor het eerst ben geweest. (Psst, volgens mij zijn er nog kaartjes: echt aanrader!) Het is een soort Lowlands, met echt een Lowlands sfeer, maar dan op een ruim terrein met weinig drukte (5000 man ofzo?), artiesten die je nog niet kent (maar over een paar jaar doorbreken) en lekker eten. En dat laatste, daarover ga ik uitgebreid verslag doen op mijn blog. Zin in! Waar ik vooral naar uitkijk: Welcome to the village heeft een Koe gekocht, die een prachtig leven heeft, maar wegens onvruchtbaarheid niet meer rendabel is voor haar boer. En daarom wordt koe Janneke geserveerd op WTTV. Klinkt cru, maar is juist het beste was je kunt doen. Een echte biologische koe die een mooi leven heeft gehad, en daar dan hongerige festivalgangers blij mee maken. Ik ben benieuwd! Dit weekend ga ik het (haar) proeven :). Oké, het blijft cru. Maar dat is gewoon rundvlees uit de supermarkt eten ook.

Dus, zin in! 😀

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Eén reactie op “Leonie’s week 28: Vondeldisco, een wereldreis, PLLEK, op de radio, gratis uit eten en meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *