Thuisbezorgd: Big Vegan Bowl en Dutch Weed Burger van Feel-food.nl

Hello again! Afgelopen zaterdag postte ik al een foto op instagram van de gruwelijk grote, lekkere, kleurrijke, verse vegan bowl die ik had besteld via thuisbezorgd. En ik was blij. Je kent ongetwijfeld de struggle van dat je geen zin hebt om te koken maar als uitzondering op de regel eigenlijk ook écht geen zin hebt in ranzige-zoute-pizza-meets-kleffe-chinees-thuisbezorgdvoedsel. Thank the world voor feel-food.nl, waar je overigens gewoon kunt bestellen via Thuisbezorgd (vind ik makkelijk).


Een tijdje geleden ontdekte ik dit bezorgrestaurant (volgens mij werd ik getipt op twitter, maar ik weet het niet meer). Ik bestelde er de Dutch Weed Burger en was verkocht: freaking good. En nu bestel ik er regelmatig een maaltje. Of nou ja; eigenlijk altijd de Dutch Weed Burger, omdat dit het enige bezorgrestaurant in Amsterdam is waar je ‘m kunt bestellen. En hij is heerlijk, dus soms heb je hem gewoon nodig.

Het enige nadeel van Feel Food vind ik dat je er voor minimaal 15 euro moet bestellen. Duur! De Dutch Weed Burger is 11 euro geloof ik (wederom: duur!) en dus móet je er nog iets bij bestellen. Normaal ga ik voor frites, om m’n maal compleet te maken, maar daar had ik afgelopen vrijdag echt geen zin in.

Ieder voordeel heb z’n nadeel: ik ontdekte de sectie ‘salades’ en dacht: dat kan ik mooi morgen (zaterdag) eten, als bodem voor het feestje waar ik in de middag/avond heen zou gaan. En dus bestelde ik de Big vegan Bowl erbij. I know; niks voor mij: vegan, gezond en healthy en #fitgirl, maar ik had zin in fatsoenlijk, dus tja. De Vegan Bowl bestaat uit: rode biet, quinoa, wortel, sla, kikkererwten, heerlijke gegrilde pompoen, avocado en pompoenpitten. It’s quite a meal!

Vrijdag werd bij mij dus een knalgroene burger bezorgd én een salade, die ik tot de volgende dag bewaarde. En ik kreeg er van het restaurant nog gratis een stuk dadelcake bij (#devoordelenvaneenfoodbloggerzijn). En dat is slim, want: ik hou niet van toetjes en bestel nooit toetjes, maar nu ben ik verknocht aan dit cakeje (want: JEMIG wat lekker, met heel veel maanzaad, wist je dat dat lekker is in cake?) en nu ga ik dus iedere keer een cakeje bestellen. Well done Feel Food!

Nou goed: ik ben fan van feel-food.nl en ga er nog veel vaker bestellen. Gewoon fatsoenlijk voedsel en gewoon thuisbezorgd. Vet ideaal. Het enige minpuntje is dat hoge bestelbedrag. Maar als je gewoon met je ogen dicht pint en nooit meer terugkijkt op je rekening, dan is dat probleem ook opgelost.

PS: Ik had zo’n honger (lees: lekkere trek) dat ik dus vergat om een foto van m’n knalgroene Dutch Weed Burger te maken. Boeeee.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER THUISBEZORGD TIPS:

2 reacties op “Thuisbezorgd: Big Vegan Bowl en Dutch Weed Burger van Feel-food.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *